اثر محلول پاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیاقرمز Phaseolus vulgaris L تحت شرایط خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیاقرمز Phaseolus vulgaris L تحت شرایط خشکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیاقرمز Phaseolus vulgaris L تحت شرایط خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیاقرمز Phaseolus vulgaris L تحت شرایط خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیاقرمز Phaseolus vulgaris L تحت شرایط خشکی :

تعداد صفحات : ۱۴

بهمنظور مطالعه اثر محلولپاشی عناصر منگنز و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانهی لوبیاقرمز (.L vulgaris Phaseolus (در شرایط خشکی آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرکرد بهصورت اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سهتکرار اجرا شد. تنش خشکی بهعنوان فاکتور اصلیشامل سهسطح S1 ،S2 و S3) بهترتیب آبیاری پس از ۵۰ ،۷۰ و ۹۰میلیمتر تبخیر از تشت کلاس A (و فاکتور فرعی شامل ترکیب فاکتوریل محلولپاشی عناصر منگنز و روی، هر کدام در سهسطح شامل محلولپاشی با آبمقطر،محلولپاشی ۵/۱ در هزار و محلولپاشی ۳ در هزار از منابع سولفاتمنگنز و سولفاتروی بود. نتایج نشانداد که تنش خشکی اثر معنیداری بر کلیه صفات موردبررسی داشت و بیشترین مقادیر تعداد غلاف در بوته ( ۲/۱۴ ،(عملکرد دانه(۴/۳۱۷۲کیلوگرم در هکتار) و عملکرد بیولوژیک (۱/۹۱۲۴کیلوگرم در هکتار) مربوط به تیمارS1 بود؛ درحالیکه بیشترینمقادیر تعداد دانه در غلاف (۷/۴ ،(وزن صددانه (۲۶گرم) و شاخص برداشت (۴/۳۶ (در تیمار S2بهدست آمد. کمترین مقادیر صفات اندازهگیریشده در تیمارS3 مشاهده شد؛ بهنحویکه تعداد غلاف در بوته (۵ ،(تعداد دانه در غلاف ( ۶/۳،(وزن صددانه (۴/۲۱گرم)، عملکرد دانه (۵/۷۷۴کیلوگرم در هکتار)، عملکرد بیولوژیک ( ۷/۵۴۵۱کیلوگرم در هکتار) و کاهش درصد۶۰/۸ و ۴۰/۲ ،۷۵/۶ ،۱۲/۶ ،۲۰ ،۶۴/۸ بهمیزان بهترتیب شاهد تیمار به نسبت) ۱۳/۶) برداشت شاخصیافتند. اثر ساده محلولپاشی عناصر منگنز و روی نیز در مورد کلیه صفات، بهجز شاخص برداشت و وزن دانه معنیدار و متناسب با افزایش مصرف عناصر موردبررسی، از روند افزایشی برخوردار بود، بهنحویکه عملکرد دانه در تیمارهایمحلولپاشی ۳ در هزار منگنز و روی نسبت به تیمار شاهد بهترتیب بهمیزان ۳/۳۶ و ۲/۲۸درصد افزایش یافت. بررسی اثرات متقابل نیز نشانداد که در شرایط تنش خشکی محلولپاشی منگنز اثر مساعدتری نسبت به محلولپاشی روی درمورد صفات تعداد غلاف در بوته و عملکرد دانه داشت. بهطورکلی اگرچه محلولپاشی منگنز و روی سبب افزایش عملکرد دانه گردید، اما در شرایط تنش خشکی، محلولپاشی منگنز تاثیر بهتری در تخفیف اثرات سوء تنش خشکی داشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.