اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی‌ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه‌فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی‌ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه‌فرنگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی‌ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه‌فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی‌ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه‌فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی‌ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه‌فرنگی :

به‌منظور بررسی تأثیر دانه گرده و پیوند بر صفات مورفولوژیک و رنگ گوجه‌ فرنگی، ارقام مختلف با رنگ ‌های گوناگون کشت شدند و در سه آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند. در آزمایش اول، رقم قرمز زیتونی به عنوان والد مادری و ارقام زرد گلابی، بنفش گیلاسی، زرد پالم گاردن و نارنجی زیتونی به‌عنوان والد های پدری در نظر گرفته شدند. در آزمایش دوم، رقم نارنجی زیتونی، والد مادری و ارقام زرد پالم گاردن، زرد گلابی و بنفش گیلاسی به‌عنوان والد های پدری در نظر گرفته شدند. در آزمایش سوم، رقم قرمز گیلاسی به‌عنوان پیوندک و ارقام قرمز بزرگ و زرد پالم گاردن به‌عنوان پایه و قرمز گیلاسی به‌عنوان شاهد بدون پیوند در نظر گرفته شدند. گرد‌ه‌افشانی در آزمایش‌های اول و دوم به‌صورت دستی انجام شد. بر اساس نتایج آزمایش اول، حجم میوه قرمز زیتونی گرد‌ه‌افشانی شده با ژنوتیپ‌ های مختلف در سطح احتمال ۵% دارای اختلاف معنی ‌دار بود. در آزمایش دوم نیز وزن و حجم میوه گوجه‌ فرنگی نارنجی زیتونی گرد‌ه‌افشانی شده با ارقام مختلف در سطح احتمال ۵% دارای اختلاف معنی ‌دار بود. در آزمایش سوم، گوجه‌ فرنگی قرمز گیلاسی پیوند شده بر پایه ‌های مختلف از نظر طول میوه دارای اختلاف معنی ‌دار در سطح احتمال ۵% بود. نتایج این پژوهش بیانگر امکان شناسایی میوه‌ های هیبرید از خودگشن به کمک صفات حجم و وزن و همچنین مؤید تأثیر پایه بر صفات میوه بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.