افزایش عمر گلجایی گل بریدنی داوودی (Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl.) با استفاده از عصاره پوست پرتقال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
افزایش عمر گلجایی گل بریدنی داوودی (Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl.) با استفاده از عصاره پوست پرتقال دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد افزایش عمر گلجایی گل بریدنی داوودی (Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl.) با استفاده از عصاره پوست پرتقال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش عمر گلجایی گل بریدنی داوودی (Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl.) با استفاده از عصاره پوست پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن افزایش عمر گلجایی گل بریدنی داوودی (Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl.) با استفاده از عصاره پوست پرتقال :
داوودی ((Chrysanthemum morifolium (Ramat.) Hemsl. متعلق به تیره کاسنی، دارای عمر گلجایی به نسبت طولانی است اما با وجود این، عمر گلجایی آن پس از گذشت دو هفته یا بیشتر از برداشت به پایان میرسد. بنابراین یافتن راهکارهای مناسب و استفاده از مادههای ضد میکروبی برای افزایش عمر گلجایی آن ضروری بهنظر میرسد. این پژوهش با هدف بررسی اثر تیمارهای مختلف گیاهی در افزایش عمرگلجایی گل بریدنی داوودی انجام شد. تیمارهای بهکار گرفته شده در این پژوهش، شامل عصاره پوست پرتقال با ۴ غلظت صفر، ۵، ۱۵ و ۲۵ پیپیام به همراه ۳% سوکروز بود که اثر آن ها بر عمر گلجایی گل داوودی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح به طور کامل تصادفی با سه تکرار بررسی شد. تیمارها به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت (۲۴ ساعته) انجام شد. ویژگیهای بررسی شده شامل عمر گلجایی، تعداد باکتری انتهای ساقه، میزان پروتئین کل، فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز، میزان وزن محلول، وزن گل، محتوای آب گلبرگ و میزان کلروفیل بودند. نتایج نشان داد که با استفاده از غلظتهای مناسب عصاره پوست پرتقال میتوان عمر گلجایی گل بریدنی داوودی را افزایش داد. بر اساس نتایج بیشترین عمر گلجایی (۳۳/۱۶ روز) در تیمار بلند مدت استفاده از ۲۵ پیپیام عصاره پوست پرتقال بهدست آمد. کمترین جمعیت باکتریهای انتهای ساقه با تعداد Log10 CFU ml-1 84/228 مربوط به تیمار ۲۵ پیپیام عصاره پوست پرتقال بود که با کاهش غلظت عصاره، جمعیت باکتری در انتهای ساق بریده شده بهطور معنیداری افزایش یافت. فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز به ترتیب با میزان های mg protein-1 min-1 04/3 و ۴۱/۱ در تیمار با ۲۵ پیپیام عصاره پوست پرتقال به طور معنیداری نسبت به شاهد افزایش یافت. در مجموع، کاربرد ۲۵ پیپیام عصاره پوست پرتقال با سازوکارهای مختلف باعث افزایش عمر گلجایی و بهبود کیفی گل داوودی شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.