بررسی رفتارهای خود مراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتارهای خود مراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتارهای خود مراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتارهای خود مراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتارهای خود مراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۸ :

پیش زمینه و هدف: بیماری های مزمن، با کهولت سن به طور معنی داری افزایش می یابد. بنابراین فعالیت های خودمراقبتی می تواند سالمند را به سمت حفظ سلامتی و افزایش شأن سوق دهد. مطالعه حاضر با هدف تعیین رفتارهای خودمراقبتی و شأن ذاتی و ارتباط آن با برخی عوامل جمعیت شناختی و بالینی در سالمندان مبتلا به نارسایی مزمن قلبی انجام شد.
مواد و روش‌ها: این مطالعه توصیفی- تحلیلی بر روی ۱۰۹ سالمند مبتلا به نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به درمانگاه های قلب دانشگاه علوم پزشکی گلستان انجام شد. جمع آوری داده ها با فرم عوامل جمعیت شناختی و بالینی، پرسشنامه های استاندارد شأن ذاتی و رفتار خودمراقبتی انجام شد. تحلیل داده ها با ۱۸ – SPSS و آزمون های آماری میانگین، انحراف معیار، تی مستقل، من ویتنی، واریانس یک طرفه و کروسکال والیس در سطح معنی داری ۰۵/۰ انجام شد.
یافته‌ها: نمره رفتار های خودمراقبتی۲/۵۲±۲۲/۴ (از ۶۰-۱۲) و شأن ذاتی ۹/۸۹±۱۲۱/۴۴ (از ۱۴۴-۲۴) بود . متغیر سطح تحصیلات با هر دو رفتار های خود مراقبتی و شأن تفاوت معنی دار داشت (۰۳۰/0P=)، (۰۴۰/۰ P=)، در حالی که متغیرهای قومیت (۰۰۱/۰ P=)، وضعیت اشتغال (۰۲۰/0P=) و نوع بیمه (۰۰۹/0P=) فقط با شأن تفاوت معنی دار آماری را نشان دادند. همچنین از بین عوامل بالینی متغیر شاخص توده بدنی با شأن معنی دار شد(۰۲۰/0P=)، در حالی که عوامل بالینی با رفتار های خودمراقبتی تفاوت معنی دار نداشتند.
بحث و نتیجه گیری: در مطالعه حاضر، نمره رفتارخودمراقبتی و شأن ذاتی در سطح مطلوب بود. همچنین عوامل جمعیت شناختی بیشتر از متغیرهای بالینی با رفتار خود مراقبتی و شأن ذاتی ارتباط را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.