بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) :

مقدمه: آویشن شیرازی با نام علمی Zataria multiflora Boiss. گیاهی متعلق به خانواده‌ی نعناعیان است. این گیاه تنها در مناطق مرکزی و جنوبی ایران، قسمت‌هایی از پاکستان و افغانستان می‌روید. از این گیاه دارویی به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها در ایران استفاده می‌شود. بررسی‌ها نشان داده است. گیاه ‌‌Zataria multiflora دارای اثرات افزایش قدرت ایمنی، ضد‌درد، ضد‌التهابی، آنتی‌اکسیدان، ضد‌باکتری، ضد‌ویروسی، ضد‌عفونی‌کننده و ضد‌قارچی است و نیز به طور گسترده‌ای در طب سنتی به عنوان داروی ضد‌درد، ضد‌اسهال، برای درمان بیماری‌های عفونی و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. هدف: بررسی فیتوشیمیایی عصاره متانولی آویشن شیرازی به کمک تکنیک‌های مختلف کروماتوگرافی و اسپکتروسکوپی می باشد. روش بررسی: در این تحقیق اجزای اصلی تشکیل‌دهنده عصاره متانولی آویشن شیرازی به روش کروماتوگرافی ستونی فاز نرمال و کروماتوگرافی نیمه تهیه‌ای فاز معکوس C18 به روش HPLC جداسازی، خالص‌سازی و شناسایی شد. نتایج: سه فلاونوئید گلیکوزید به نام‌های آپی ژنین-۷-O-گلیکوزاید (۱)، لوتئولین -۷-O-گلیکوپیروناید (۲) و لوتئولین -۷-O-روتینوزاید (۳) شناسایی شد ساختار آنها توسط مطالعات اسپکتروسکوپی NMR یک بعدی و دوبعدی نظیر ۱H-1H-COSY، HSQC و HMBC تعیین شده است. همچنین سه ترکیب رزمارینیک اسید (۴)‌، اولئانولیک اسید (۵)، اورسولیک اسید (۶) با بررسی طیف جرمی و الگوی شکست آنها شناسایی شدند. نتیجه‌گیری: این مطالعه نشان می‌دهد که گیاه آویشن شیرازی منبع غنی از اجزا پلی فنولی و ترپنوئیدی می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.