بررسی تغییرات برخی از مشخصه‌های مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ (Haloxylon ammodendron) آلوده به فلزات سنگین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات برخی از مشخصه‌های مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ (Haloxylon ammodendron) آلوده به فلزات سنگین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات برخی از مشخصه‌های مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ (Haloxylon ammodendron) آلوده به فلزات سنگین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات برخی از مشخصه‌های مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ (Haloxylon ammodendron) آلوده به فلزات سنگین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات برخی از مشخصه‌های مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ (Haloxylon ammodendron) آلوده به فلزات سنگین :

سیاه تاغ یکی از مهم ترین گزینه های توسعه پوشش گیاهی و همچنین مبارزه با پیشرفت بیابان است، لذا شناخت رفتار و تغییرات مورفوفیزیولوژیکی آن در برابر تنش فلزات سنگین بسیار مهم است. زیرا از این طریق اثرات مثبت یا منفی فلزات سنگین بر مشخصه های مورفوفیزیولوژیکی آن مشخص می شود و می توان دامنه گسترش آن را در مراتع مناطق خشک فراهم کرد. در این تحقیق دو ترانسکت به موازات هم به طول یک کیلومتری در نظر گرفته شد و در امتداد هر ترانسکت پنج سایت نمونه برداری به فاصله ۲۰۰متری انتخاب شد. در مجموع، در سه منطقه ۶۰ نمونه از اندام هوایی و ریشه سیاه تاغ جهت اندازه گیری فلزات سنگین (کروم (Cr)، کبالت (Co) و کادمیم (Cd)) و اندازه گیری برخی از مشخصات مورفولوژی و فیزیولوژی سیاه تاغ برداشت گردید. داده ها، با استفاده از نرم افزار SPSS 22 با روش تجزیه واریانس و آزمون دانکن مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمارهای مختلف از نظر میزان مشخصات مورفولوژی به جز قطر و محیط یقه با همدیگر اختلاف معنی داری داشتند. همچنین نتایج از اختلاف معنی دار بین سه تیمار از نظر کلروفیل a وb ، کلروفیل کل، کارتنویید و پرولین حکایت داشت (۰۵/0P). بیشترین میزان ارتفاع (۴/۱۲۶)، قطر (۵/۱۳۷)، سطح تاج (۶۵/۱)، محیط تاج (۹۵/۴)، شاخص رشد (۳۱/۱)، کلروفیل a (68/1)، کلروفیل b (32/0)، کلروفیل کل (۰۹/۲)، کارتنویید (۹۵/۵) مربوط به مناطق شاهد و بیشترین میزان پرولین (۱۶/۱۹) مربوط به منطقه آلوده بود. همچنین تیمارهای مختلف در اندام هوایی و ریشه از نظر میزان کروم، کبالت و کادمیم با همدیگر اختلاف معنی داری داشتند (۰۵/0P).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.