خالص‌سازی نسبی و تعیین خصوصیات اثرات ضد میکروبی زهر مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خالص‌سازی نسبی و تعیین خصوصیات اثرات ضد میکروبی زهر مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خالص‌سازی نسبی و تعیین خصوصیات اثرات ضد میکروبی زهر مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خالص‌سازی نسبی و تعیین خصوصیات اثرات ضد میکروبی زهر مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خالص‌سازی نسبی و تعیین خصوصیات اثرات ضد میکروبی زهر مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera) :

زمینه و اهداف: نشان داده شده است که برخی از زهرها و ترکیبات جداشده از آنها دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند. زهر مار‌، عقرب و زنبور عسل ترکیبی از پروتئین‌ها مانند فسفولیپاز و ملیتین هستند که در مهار رشد باکتری‌ها تأثیر دارند. این مطالعه با هدف بررسی اثر ضد باکتریایی سه زهر مختلف در برابر سویه‌های باکتریایی منتخب انجام شد.
مواد و روش کار: زهر خام حاصل از مار (Echis carinatus)، عقرب (Mesosobuthus epues) و زنبور عسل (Apis mellifera) انتخاب شدند. خالص‌سازی زهر خام این گونه‌ها با استفاده از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون انجام گرفت و وزن مولکولی ترکیبات موجود در این زهرها با استفاده از SDS-PAGE برآورد شد. مقدار تقریبی دُز کشندگی زهرها مشخص شد. فعالیت ضد باکتریایی زهرها در برابر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سوبتیلیس، سودوموناس آئروژینوزا و اشریشیا کُلی مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از روش انتشار دیسک‌، زهرها و فراکسیون‌های جداشده آن و آنتی‌بیوتیک استاندارد مورد آزمایش قرار گرفتند.
یافته‌ها: زهر خام E. carinatus و فراکسیون دوم آن در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کُلی مؤثر بودند. زهر خام M. eupeus و فراکسیون اول و چهارم آن در برابر باسیلوس سوبتیلیس مؤثر بودند. زهر خام A. mellifera در برابر اشریشیا کُلی و استافیلوکوکوس اورئوس فعالیت ضد باکتریایی را نشان داد و فراکسیون سوم از این زهر اثر مهاری برای اشریشیا کُلی و استافیلوکوکوس اورئوس دارد.
نتیجه‌گیری: زهر مار‌، عقرب و زنبور عسل مانع رشد و بقاء سویه‌های باکتریایی می‌شوند و این زهرها می‌توانند به‌عنوان یک ماده ضد میکروبی مکمل در برابر باکتری‌های بیماری‌زا مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.