بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریا، با انگاره‌سازی از پیامبر اسلام(ص) (مطالعه‌ی موردی کتاب زندگانی محمد اثر ویلیام مویر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریا، با انگاره‌سازی از پیامبر اسلام(ص)
(مطالعه‌ی موردی کتاب زندگانی محمد اثر ویلیام مویر) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریا، با انگاره‌سازی از پیامبر اسلام(ص)
(مطالعه‌ی موردی کتاب زندگانی محمد اثر ویلیام مویر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریا، با انگاره‌سازی از پیامبر اسلام(ص)
(مطالعه‌ی موردی کتاب زندگانی محمد اثر ویلیام مویر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریا، با انگاره‌سازی از پیامبر اسلام(ص)
(مطالعه‌ی موردی کتاب زندگانی محمد اثر ویلیام مویر) :

این پژوهش سعی دارد بازتولید مبانی مسیحیت پروتستانی در دوره‌ی استعماری عصر ویکتوریایی، با انگاره‌سازی از شخصیت پیامبر اسلام(ص) در کتاب زندگانی محمد نگاشته‌ی ویلیام مویر را بررسی کند. در این نوشتار، به این سؤال پاسخ داده می‌شود که چرا کتاب مویر با آنکه از متون آغازینی است که در قرن نوزدهم با صورتی نزدیک به پژوهش‌های آکادمیک‌ و روشمند نوین نوشته شده، ولی هنوز ایستارهای مذهبی مسیحیت پروتستانی را بازتاب می‌دهد؟ و اصولاً این بازتاب به چه شکلی قابل شناسایی است؟ مویر به‌عنوان یک کارمند دولت استعماری و همچنین یک میسیونر پروتستان، نمونه‌ی خوبی برای فضای اندیشگانی زمانه‌ی خود به حساب می‌آید. او با وجود بهره‌گیری وسیع از منابع اسلامی در پردازش انگاره‌هایی درباره‌ی پیامبر اسلام، هنوز ایستارهای مذهبی پروتستانی را بازتولید می‌کرد. مویر با روشِ در قیاس قراردادن پیامبر اسلام(ص) با حضرت مسیح(ع)، انگاره‌هایی را بازتاب ‌داد که اسلام را خشن و ضدتمدن و دروغین جلوه دهد. بررسی متونی از این دست نشان می‌دهد که چرا با وجود تحولات علمی چشمگیر در جهان غرب، تا نیمه‌ی قرن بیستم هنوز ایستارهای مذهبی قوی‌ترین تأثیر را در انگاره‌های تولیدشده از پیامبر داشتند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.