بررسی خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی افزودن ترکیب نانوذرات Ag ، ZnO، Chitosan به مواد بهسازی بافت مورد استفاده در پروتز کامل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی افزودن ترکیب نانوذرات Ag ، ZnO، Chitosan به مواد بهسازی بافت مورد استفاده در پروتز کامل دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی افزودن ترکیب نانوذرات Ag ، ZnO، Chitosan به مواد بهسازی بافت مورد استفاده در پروتز کامل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی افزودن ترکیب نانوذرات Ag ، ZnO، Chitosan به مواد بهسازی بافت مورد استفاده در پروتز کامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی افزودن ترکیب نانوذرات Ag ، ZnO، Chitosan به مواد بهسازی بافت مورد استفاده در پروتز کامل :
خلاصه:
سابقه و هدف: چیتوسان خاصیت بازدارندگی رشد بسیاری از باکتری های بیماری زا و قارچها را دارد. مواد بهسازی بافتی بستر مناسبی برای رشد و کلونیزاسیون انواع میکرو ارگانیسم ها می باشند . این مطالعه با هدف بررسی خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی حاصل از افزودن نانوذرات Ag، ZnO، Chitosan به ماده بهساز بافتی انجام گرفت.
مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی، ۴۲ بیمار کاندید دریافت مواد بهساز بافتی به طور تصادفی به ۷ گروه تقسیم شدند. در گروه اول بیماران مواد بهساز بافتی معمول را دریافت کردند (گروه کنترل) و در گروه های دوم تا هفتم به ترتیب بیماران مواد بهساز بافتی حاوی نانوذرات Ag، ZnO، Chitosan با درصد وزنی ۰/۶۷۵، ۱/۲۵، ۲/۵، ۵، ۱۰و ۲۰را دریافت نمودند. پس از گذشت ۲۴و ۴۸ ساعت از شروع استفاده مواد بهساز بافتی، کشت میکروبی از داخل دهان و داخل دنچر به وسیله سواپ استریل انجام گرفت.
یافته ها: مهار کامل رشد در زمان ۲۴ ساعت و ۴۸ ساعت، برای قارچ کاندیدا آلبیکانس در غلظت ۵/۲ درصد و برای انتروکوک فکالیس، سودوموناس آیروژنزا و استرپتوکوکوس موتانس در غلظت ۵ درصد نانوذرات Ag، zno، Chitosan اتفاق افتاد. همچنین با گذشت زمان، میزان رشد قارچ کاندیدا آلبیکانس، انتروکوک فکالیس، سودوموناس آیروژنزا و استرپتوکوکوس موتانس کمتر شد.
نتیجه گیری: افزایش غلظت نانو ذرات باعث افزایش مهار رشد کلیه میکروارگانیسم های مورد بررسی گردید. با افزایش زمان مهار رشد میکروارگانیسم ها بیشتر گردید. افزایش غلظت ۵ درصد جرمی بهساز بافتی منجر به مهار کامل میکروارگانیسم های مورد مطالعه می گردید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.