بررسی شاخص های DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده OHI-S) ( در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخص های DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده OHI-S) ( در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخص های DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده OHI-S) ( در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخص های DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده OHI-S) ( در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخص های DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده OHI-S) ( در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷ :

زمینه و هدف: شاخص DMFT و شاخص سلامت دهانی ساده شده (OHI-S) از شاخص های تشخیصی بهداشت دهان و دندان هستند. هدف از این مطالعه تعیین شاخصهای DMFT و OHI-S در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۷ بود.
مواد و روشها: این مطالعه توصیفی- تحلیلی به صورت مقطعی (Cross-sectional) در سال تحصیلی ۱۳۹۷ بر روی ۳۸۱ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی البرز انجام شد. تعداد دندان پوسیده، تعداد دندان پر شده و تعداد دندان از دست رفته ثبت شد. همچنین دانشجویان از نظر دبری ایندکس و کلکولوس ایندکس ارزیابی شدند.
یافته ها: ۱/۳۸ درصد افراد مورد بررسی مذکر با میانگین سنی ۰۱/۲±۵۱/۲۰ سال و ۹/۶۱ درصد افراد مؤنث با میانگین سنی ۲/۲±۵۹/۲۰ سال بودند. میانگین شاخص DMFT در دانشجویان، ۴/۳±۴۸/۶ عدد بود که بیشترین میزان شاخص DMFT مربوط به تعداد دندان های پوسیده بود. میانگین شاخص OHI-S افراد مورد بررسی ۶۳/۰±۶۶/۰ بود که ۳/۸۴ درصد افراد دارای وضعیت خوب، ۵/۱۵ درصد متوسط و ۲/۰ درصد دارای وضعیت بد بودند. اختلاف معنی داری بین پسرها و دخترها از نظر میانگین شاخص های DMFT و OHI-S مشاهده نشد (P>۰.۰۵). رابطه بین تعداد دفعات مسواک زدن دانشجویان با شاخص های DMFT و OHI-S معکوس بود ولی این رابطه از نظر آماری معنی داری نبود (P>۰.۰۵). اختلاف معنی دار بین رشته های مختلف تحصیلی از نظر میانگین شاخص های DMFT و OHI-S مشاهده شد.
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد دانشجویان مورد بررسی از نظر شاخص OHI-S در وضعیت مطلوب و از نظر شاخص DMFT نسبتاً مطلوب قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.