ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵ :
سابقه و هدف: با توجه به حجم بالای تولید شیر پاستوریزه و فرادما ساده و طعمدار که نشان از مصرف بالای این قبیل فراوردهها مخصوصاً بین جوانان و نوجوانان دارد و از طرفی کاهش میزان چربی و قند (ساکارز) به عنوان مهمترین اهداف ملی پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر نظیر دیابت و بیماریهای عروقی قلب، این تحقیق با هدف تعیین میزان چربی در شیرهای ساده پاستوریزه و فرادما و تعیین میزان چربی و ساکارز در شیرهای طعم دار پاستوریزه و فرادما مصرفی در شهر تهران انجام شد.
مواد و روشها: در این پژوهش مجموعاً تعداد ۴۷ نمونه شیر پرمصرف و پرخطر از ۲۰ نام تجاری شامل ۲۰ نمونه شیر پاستوریزه و فرادما ساده (چربی کل) و تعداد ۲۷ نمونه شیر پاستوریزه و فرادما طعمدار (قند و چربی کل)، به طور تصادفی با مراجعه به فروشگاههای عرضه مواد لبنی در مناطق مختلف شهر تهران در سال ۱۳۹۵ نمونه برداری شد و کلیه آزمونهای تعیین میزان قند و چربی بر اساس استاندارد ملی ایران انجام گردید و با حد مجاز استاندارد ملی ایران مقایسه شد.
یافتهها: میانگین چربی کل در شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده شهر تهران ۴۷/۰ ±۱۲/۳ و در شیرهای طعم دار پاستوریزه و فرادما
۷۹/۰±۳۰/۲ درصد بود. ۹۰ درصد نمونههای شیر ساده پاستوریزه و فرادما از نظر میزان چربی کل با استاندارد ملی ایران مطابقت داشتند. میزان چربی کل ۴۸/۸۱ درصد نمونههای شیر طعمدار، پاستوریزه و فرادما با استاندارد ملی ایران مطابقت داشتند. آزمون ساکارز ۲۷ نمونه شیر طعمدار مورد بررسی نشان داد میزان کمینه، بیشینه به ترتیب ۴۵/۱، ۰۶/۱۴درصد و میانگین ساکارز در شیرهای طعم دار پاستوریزه و فرادما ۹۵/۱ ±۶۶/۶ بود. میزان ساکارز ۶/۹۲ درصد نمونههای شیر طعمدار، با استاندارد ملی ایران انطباق داشتند.
نتیجه گیری: وضعیت میزان چربی کل و ساکارز نمونههای شیرهای ساده و شیر طعمدار مطلوب و قابل قبول است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.