اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) :
تعداد صفحات : ۲۰
استفاده از پوششهای خوراکی در افزایش انبارمانی و حفظ کیفیت محصولات باغبانی به عنوان ایدهای جدید در کشاورزی نوین مطرح میباشد. میوههای توت سیاه برداشت شده، با نانوامولسیون کیتوزان در غلظتهای ۰، ۲۵۰۰ و ۵۰۰۰ میلیگرم بر لیتر و اسانس رازیانه در غلظتهای ۰، ۲۵۰، ۵۰۰ و۷۵۰ میکرولیتر بر لیتر مورد تیمار قرارگرفت و به سردخانهای با دمای ۱±4 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۵-۸۵ درصد انتقال یافت. در این تحقیق شاخصهای فعالیت آنتیاکسیدانی، محتوای آنتوسیانین کل، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز، pH، مواد جامد محلول و اسیدهای قابل تیتراسیون در روزهای سوم، ششم و نهم پس از انبارداری و با چهار تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. در میوههای تیمار شده بیشترین میزان آنتوسیانین مربوط به تیمار ترکیبی ۵۰۰ میکرولیتر بر لیتر اسانس و ۵۰۰۰ میلیگرم بر لیتر نانوامولسیون کیتوزان در روز سوم بود. بیشترین تأثیر در فعالیت آنزیم PAL مربوط به تیمار ترکیبی ۷۵۰ میکرولیتر بر لیتر اسانس رازیانه و۵۰۰۰ میلیگرم بر لیتر نانوامولسیون کیتوزان در روز نهم بود و همچنین در اکثر تیمارها ( به جز در نمونههای مربوط به شاهد) در روزهای مختلف نگهداری از روندی صعودی برخوردار بود. بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی در نمونه مربوط به تیمار ترکیبی ۷۵۰ میکرولیتر بر لیتر اسانس و ۵۰۰۰ میلیگرم بر لیتر نانوامولسیون کیتوزان در روز نهم مشاهده شد. نتایج این پژوهش بیانگر افزایش عمر انبارداری و حفظ ویژگیهای کیفی و کمی در میوههای تیمار شده نسبت به میوههای بدون پوشش در طول دوره انبارداری بود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.