بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماری‌زایی جدایه‌ها در شهرستان‌های ورامین، گرمسار و ایوانکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماری‌زایی جدایه‌ها در شهرستان‌های ورامین، گرمسار و ایوانکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماری‌زایی جدایه‌ها در شهرستان‌های ورامین، گرمسار و ایوانکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماری‌زایی جدایه‌ها در شهرستان‌های ورامین، گرمسار و ایوانکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماری‌زایی جدایه‌ها در شهرستان‌های ورامین، گرمسار و ایوانکی :

تعداد صفحات : ۱۳

بیماری ساق سیاه خربزه وطالبی Macrophomina phaseolina(Tass)یکی از مهم­ترین بیماری‌های خاکزاد خربزه و طالبی با اهمیت اقتصادی زیاد در سراسر دنیا می­باشد. به منظور بررسی میزان شیوع و شدت این بیماری،نمونه­های گیاهی آلوده از هشت منطقه در مزارع خربزه و طالبی شهرستان ورامین در جنوب شرقی استان تهران و شهرستان­های گرمسار و ایوانکی در استان سمنان جمع‌آوری،خالص‌سازی و اثبات بیماری­زایینمونه­ها رویطالبی رقمحساس سمسوری انجام شد. سپس برایمقایسه قدرت بیماری­زایی جدایه‌های جمع­آوری شده، اقدام به مایه­زنی قارچM.phaseolina برروی طالبی رقمحساس سمسوریشد. از کل نمونه‌های جمع­آوری شده از مناطق مختلف، در مجموع۱۲ جدایه خالص قارچ M.phaseolinaبه­دست آمد که همگی دارای قدرت بیماری­زایی بودند؛شدت بیماری هر ژنوتیپ بر اساس مقیاس ۹-۱ پیشنهاد شده توسط ابوی، پاستور-کوراالس بررسی شد کهاختلاف معنی­داری میان آن­ها مشاهده گردید؛به­طوری­کهجدایه‌های شه سفید ایوانکی (MP-SH-37, MP-SH-34) به ترتیب با شدت شاخص بیماری ۷۱/۹ و۲۴/۹ در گروه آماری a و ab قرار گرفتند. کم­ترین مقدار شاخص شدت بیماری به داور آباد شهرستان گرمسار برابر۲۷/۱ درصد تعلق گرفت.در این بررسی، جدایه MP-SH-34 به­عنوان جدایه قوی­تر از نظر بیماری­زایی انتخاب شد. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق، ۱۲ جدایه مختلف از قارچ M. phaseolinaبر روی محصولات خربزه و طالبی شهرستان­های ورامین و گرمسار و ایوانکی وجود دارند که همگی دارای قدرت بیماری­زایی بوده و می­بایست تمهیداتی جهت مدیریت آن­ها اتخاذ شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.