بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماریزایی جدایهها در شهرستانهای ورامین، گرمسار و ایوانکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماریزایی جدایهها در شهرستانهای ورامین، گرمسار و ایوانکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماریزایی جدایهها در شهرستانهای ورامین، گرمسار و ایوانکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماریزایی جدایهها در شهرستانهای ورامین، گرمسار و ایوانکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسـی میـزان و شـدت آلودگی خـربزه و طالبـی به قـارچ پوسـیدگی ذغـالی Macrophomina phaseolina(Tass)و تنوع قدرت بیماریزایی جدایهها در شهرستانهای ورامین، گرمسار و ایوانکی :
تعداد صفحات : ۱۳
بیماری ساق سیاه خربزه وطالبی Macrophomina phaseolina(Tass)یکی از مهمترین بیماریهای خاکزاد خربزه و طالبی با اهمیت اقتصادی زیاد در سراسر دنیا میباشد. به منظور بررسی میزان شیوع و شدت این بیماری،نمونههای گیاهی آلوده از هشت منطقه در مزارع خربزه و طالبی شهرستان ورامین در جنوب شرقی استان تهران و شهرستانهای گرمسار و ایوانکی در استان سمنان جمعآوری،خالصسازی و اثبات بیماریزایینمونهها رویطالبی رقمحساس سمسوری انجام شد. سپس برایمقایسه قدرت بیماریزایی جدایههای جمعآوری شده، اقدام به مایهزنی قارچM.phaseolina برروی طالبی رقمحساس سمسوریشد. از کل نمونههای جمعآوری شده از مناطق مختلف، در مجموع۱۲ جدایه خالص قارچ M.phaseolinaبهدست آمد که همگی دارای قدرت بیماریزایی بودند؛شدت بیماری هر ژنوتیپ بر اساس مقیاس ۹-۱ پیشنهاد شده توسط ابوی، پاستور-کوراالس بررسی شد کهاختلاف معنیداری میان آنها مشاهده گردید؛بهطوریکهجدایههای شه سفید ایوانکی (MP-SH-37, MP-SH-34) به ترتیب با شدت شاخص بیماری ۷۱/۹ و۲۴/۹ در گروه آماری a و ab قرار گرفتند. کمترین مقدار شاخص شدت بیماری به داور آباد شهرستان گرمسار برابر۲۷/۱ درصد تعلق گرفت.در این بررسی، جدایه MP-SH-34 بهعنوان جدایه قویتر از نظر بیماریزایی انتخاب شد. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق، ۱۲ جدایه مختلف از قارچ M. phaseolinaبر روی محصولات خربزه و طالبی شهرستانهای ورامین و گرمسار و ایوانکی وجود دارند که همگی دارای قدرت بیماریزایی بوده و میبایست تمهیداتی جهت مدیریت آنها اتخاذ شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.