ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان ماسال/ گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان ماسال/ گیلان) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان ماسال/ گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان ماسال/ گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان ماسال/ گیلان) :

تعداد صفحات : ۲۰

برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مسکن روستایی در ایران که به‌طور جدی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری و اجرا می‌شود؛ به دنبال ارائه‌ی الگوی مطلوب مسکن برای ساکنان روستایی می‌باشد. با توجه به اهمیت برنامه‌ریزی مسکن روستایی، هدف از تحقیق حاضر ارزیابی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر برنامه‌ریزی مسکن روستایی در شهرستان ماسال و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها می‌باشد. در این راستا، روش تحقیق آمیخته با رویکرد کمی-کیفی بوده که از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی- تحلیلی می‌باشد. جامعه‌ی آماری تحقیق شامل مسئولان و کارشناسان حوزه‌ی مسکن روستایی در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ماسال/گیلان بوده است، که حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۳۸۳ نفر به‌دست آمده و با استفاده از فرمول اصلاح شده‌ی کوکران به تعداد ۳۴۰ نفر تقلیل یافته است. به‌منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات تحقیق نیز از روش حداقل مربعات جزئی در نرم‌افزار Smart-pls استفاده شده است. یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد که ۵ متغیر اصلی و ۲۴ متغیر فرعی مورد بررسی، تأثیر برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در برنامه‌ریزی مسکن روستایی را ۹۰۳/۰ درصد و تنها با از دست دادن ۰۹۷/۰ درصد تبیین می‌کنند. همچنین بیشترین اثرگذاری در بین مؤلفه‌های مورد بررسی در برنامه‌ریزی مسکن روستایی مربوط به مؤلفه‌های اقتصادی و کمی و کمترین تأثیرگذاری مربوط به مؤلفه‌ی کیفی به ترتیب با امتیاز ۸۵۶/۰، ۸۱۱/۰ و ۳۲۶/۰ می‌باشد. از طرفی شاخص نیکویی برازش مدل GOF برای اندازه‌گیری برازش مدل‌های اندازه‌گیری و ساختاری مقدار ۵۲۲/۰ به دست آمده است که از مطلوبیت کلی مدل ساختاری تحقیق حکایت دارد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.