حساسیت‌سنجی میدان باد سطحی شبیه‌سازی‌شده ‌ توسط مدل WRF به شرایط اولیه و طرح‌واره‌های پارامترسازی لایه مرزی سیاره‌ای (مطالعه موردی: منطقه خلیج‌فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حساسیت‌سنجی میدان باد سطحی شبیه‌سازی‌شده ‌ توسط مدل WRF به شرایط اولیه و طرح‌واره‌های پارامترسازی لایه مرزی سیاره‌ای (مطالعه موردی: منطقه خلیج‌فارس) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حساسیت‌سنجی میدان باد سطحی شبیه‌سازی‌شده ‌ توسط مدل WRF به شرایط اولیه و طرح‌واره‌های پارامترسازی لایه مرزی سیاره‌ای (مطالعه موردی: منطقه خلیج‌فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حساسیت‌سنجی میدان باد سطحی شبیه‌سازی‌شده ‌ توسط مدل WRF به شرایط اولیه و طرح‌واره‌های پارامترسازی لایه مرزی سیاره‌ای (مطالعه موردی: منطقه خلیج‌فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حساسیت‌سنجی میدان باد سطحی شبیه‌سازی‌شده ‌ توسط مدل WRF به شرایط اولیه و طرح‌واره‌های پارامترسازی لایه مرزی سیاره‌ای (مطالعه موردی: منطقه خلیج‌فارس) :

تعداد صفحات : ۲۴

در این پژوهش عملکرد مدل WRF برای میدان باد سطحی و حساسیت این مدل نسبت به شرایط اولیه و مرزی و طرح‌واره­های لایه مرزی سیاره‌ای در طول چندین تاریخ منتخب به­صورت موردی روی خلیج فارس ارزیابی می­شود. به­دلیل وجود رویکردهای متفاوت در تولید و توسعه داده­های تحلیل و بازتحلیل (مانند سامانه داده‌گواری) و به‌کارگیری روش­های مختلف پارامترسازی در طرح‌واره­های لایه مرزی سیاره‌ای، این تحقیق برای شناسایی مناسب­ترین انتخاب از بین شرایط اولیه و مرزی متنوع و طرح‌واره­های مختلف لایه مرزی هدف­گذاری شده است. برای این منظور سه مجموعه داده (دو بازتحلیل و یک تحلیل) شامل ERA-Interim، NCEP-R2 و NCEP-FNL و شش طرح­واره لایه مرزی سیاره‌ای (دو غیر محلی و چهار محلی) به همراه طرح‌واره­های سطحی مرتبط ب آنها انتخاب شده است. برای ارزیابی مدل از ۲۲ ایستگاه هواشناسی همدیدی واقع در منطقه و مشاهدات دو ماهواره QuikSCAT و ASCAT استفاده می­شود. یافته­های این مطالعه نشان می­دهد وقتی شبیه­سازی باد مدل با ایستگاه­های هواشناسی همدیدی مقایسه می­شود، صرف­نظر از نوع طرح‌واره لایه مرزی، دو مجموعه داده ERA-Interim و NCEP-FNL که به­عنوان شرایط اولیه و مرزی استفاده می­شوند، عملکرد بهتری نسبت به NCEP-R2 دارند. با درنظرگرفتن طرح‌واره­ها، بهترین نتایج از ترکیب طرح‌واره YSU با داده­های شرط اولیه ERA-Interim برای سرعت باد و NCEP-FNL برای جهت باد استخراج می­شود. مقایسه خروجی مدل با داده­های باد دو ماهواره QuikSCAT و ASCAT نشان می­دهد تفاوت فاحشی بین پیکربندی­های مختلف دیده نمی­شود. باوجوداین، طرح‌واره­های YSU و ACM2 به­ترتیب منجر به تولید سرعت و جهت باد نزدیک به مشاهدات QuikSCAT می­شوند. همه پیکربندی­های مدل حاصل از تمام طرح‌واره­ها، تقریباً نتایج مشابهی در مقایسه با مشاهدات ASCAT دارند به­جز طرح‌واره YSU که میدان باد را اندکی بهتر از سایر طرح‌واره­ها شبیه­سازی می­کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.