بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی و تعیین ارتباط اپیدمیولوژیک آن با کارکنان تولید کننده آن ها به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز :

تعداد صفحات : ۲۲

مقدمه: غذاهای سریع و سرد، به علت عدم نیاز به زمان پخت و هنگام آماده سازی با دست کارگران رستوران در تماس هستند، خطرات میکروبیولوژیکی مصرف کنندگان از این محصولات افزایش یافته است. هدف از این تحقیق بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های غذایی با روش واکنش زنجیره ای پلیمراز بود. روش کار: در این تحقیق تعداد ۵۰ نمونه از موادغذایی (همبرگر دست ساز، فلافل، سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه پیتزایی، کباب، سالاد ماکارونی) از ۱۰ فست فود فروشی در سطح شهرستان سیرجان در یک بازه زمانی ۳ ماهه از ابتدای تیر لغایت پایان شهریور ۱۳۹۶ جمع آوری گردید. همچنین ۳۶ نمونه ی سواب بینی از کارکنان آن ها تهیه شد و توسط آزمون های میکروبیولوژی و مولکولی از نظر حضور استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج: آلودگی مواد غذایی به استافیلوکوکوس اورئوس ۶ درصد و آلودگی کارکنان به این باکتری، ۴۴/۱۹ درصد بود. بیشترین حساسیت به آنتی بیوتیک کوتریموکسازول، سفتی زوکسیم، سیپروفلوکساسین به ترتیب ۱۰۰، ۹۰، ۹۰ درصد و بیشترین مقاومت به آنتی بیوتیک کانامایسین، لینزولید، آزیترومایسین به ترتیب ۶۰، ۳۵، ۳۰ درصد گزارش شد. نتیجه گیری: بر اساس نتیجه ی تحقیق حاضر می توان گفت، از آنجا که مراحل تهیه و تولید همبرگر دست ساز، فلافل، سمبوسه، کباب و سالاد ماکارونی در ایران به صورت دستی است، احتمال آلودگی مواد غذایی از طریق نیروهای انسانی کاملا وجود دارد. لذا آموزش بهداشت شخصی و محیط به منظور کاهش میزان استافیلوکوکوس اورئوس در افرادی که در تهیه غذا نقش دارند از اهمیت بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.