اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل :

تعداد صفحات : ۱۳

هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر سطوح متفاوت جایگزینی سویای پرچربی با کنجاله سویا بود. در این پژوهش درصد متوسط ­رشد روزانه، مقدار مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، درصد نرخ­ وزن ­نسبی، درصد نرخ رشد ویژه، خصوصیات لاشه،کیفیتگوشتومیزاناکسیداسیونچربیعضلهراسته در بره­های پرواری زل اندازه‌گیری شد. بره‌ها دارای میانگین سن شروع پرواربندی سه ماهگی و وزن شروع پرواربندی ۱/۰±44/19 کیلوگرم بودند. در ۱۴هفته آزمایش (دو هفته عادت‌پذیری و ۱۲ هفته پرواربندی)، بره­ها به چهار تیمار (به­ترتیب دریافت­کننده صفر، ۳۳، ۶۶ و ۱۰۰ درصد جایگزینی سویای پرچربی با کنجاله سویا)و هر تیمار با پنج تکرار تقسیم شده بودند. نتایج نشان داد که درصد متوسط ­رشد روزانه، درصد نرخ­ وزن ­نسبی و درصد نرخ رشد ویژه با افزایش درصد سویای پرچربی افزایش یافت. در پایان آزمایش، ۱۲ بره (سه بره از هر تیمار) کشتار شدند و در تفکیک لاشه با افزایش مقدار سویای پرچربی جیره، وزن ­نیم ­لاشه، قلب، کبد، معده­ چهار قسمتی، سر دست، ران و نسبت سردست و ران به لاشه افزایش معنی­داری نشان داد. همچنین کیفیت مزه، مقبولیت کلی و بافت گوشت بهبود پیدا کرد (۰۵/۰>p ). با افزایش مدت زمان نگهداری عضله راسته در سردخانه (یک و دو ماه)، میزان اکسیداسیون چربی گوشت به‌ طور معنی‌داری کاهش یافت (۰۵/۰>p ). نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از سویای پرچربی سبب افزایش شاخص‌های عملکردی رشد در بره­ها شد و همچنین میزان اکسیداسیون را کاهش و شاخص‌های کیفیت گوشت در مدت زمان نگهداری در سردخانه را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.