تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona) :

تعداد صفحات : ۱۶

به منظور بررسی اثر محلول پاشی قبل از برداشت بنزیل آدنین (BA) در بهبود کیفیت و به تاخیر انداختن پیری گل­ها و برگ­های سوسن هیبرید اورینتال رقم ’بلادونا‘ پژوهشی به صورت فاکتوریل اسپیلت پلات و ۵ سطح (۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵، ۱۰۰ پی‌پی‌ام) بنزیل آدنین و با سه تکرار و در دو مرحله محلول پاشی، مرحله اول (آغاز غنچه­دهی) و مر حله دوم (قبل از رنگ­گیری غنچه) و اندازه­گیری صفات در دو روز هفتم و دوازدهم پس از برداشت انجام شد. گل­ها در دو مرحله، آغاز غنچه­دهی و قبل از رنگ­گیری گل­ها در مرحله غنچه محلول پاشی شد­ند. از آب مقطر به عنوان تیمار شاهد استفاده شد. صفاتی مانند ماندگاری گل­ها، میزان پراکسیده شدن لیپیدها در روزهای هفتم و دوازدهم پس از برداشت در گلبرگ­ها و برگ­ها و میزان کاروتنوئیدها در روزهای هفتم و دوازدهم پس از برداشت در گلبرگ­ها اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که محلول پاشی با ۱۰۰ پی­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­پی­ام BA در مرحله قبل از رنگ­گیری غنچه­های گل بیشترین تاخیر را در پیری گل و برگ در مقایسه با تیمار شاهد داشته است. میزان پراکسیده شدن لیپیدها در برگ و گلبرگ در تیمار ۱۰۰پی­پی­ام BA به طور معنی­داری نسبت به تیمار شاهد کمتر بود، در مقابل کاروتنوئیدها در گلبرگ در تیمار ۱۰۰پی­پی­ام BA بیشترین و در شاهد کمترین میزان بود. نتایج این پژوهش نشان داد که بنزیل­آدنین با حفظ پایداری باعث بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری گل سوسن می­شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.