ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات : ۱۰

این آزمایش جهت تعیین ترکیب شیمیایی و ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در تغذیه جوجه ­های گوشتی انجام شد. مقدار ماده خشک، فیبر، پروتئین خام به­ ترتیب از ۹۲/۹۶، ۳۵/۱۳، ۱۴/۳۵ در تفاله خام به ۹۱/۴۰، ۳۰/۱۶، ۱۵/۵۴ درصد در تفاله تخمیری تغییر یافت. جمعیت باکتری ­های اسیدلاکتیک (log10 CFU/g) از ۷/۵۳ در تفاله خام به ۱۴/۸۵ در تفاله تخمیری تغییر یافت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار شامل جیره فاقد ازت، جیره حاوی کنجاله سویا، جیره حاوی تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری به ­صورت جیره های نیمه خالص بر روی جوجه­ ها انجام شد. نسبت راندمان پروتئین، نسبت ویژه پروتئین، راندمان خوراک و افزایش وزن جوجه‌ها بررسی شد. نتایج نشان داد نسبت راندمان پروتئین در سنین ۱۴، ۱۷ و کل دوره پرورش برای تفاله تخمیری به ­ترتیب برابر با ۲/۹۶، ۲/۷۲ و ۲/۷۰ برای تفاله خام به ­ترتیب برابر با ۲/۳۶، ۲/۰۳ و ۲/۲۴ و برای کنجاله سویا به ­ترتیب برابر با ۳/۰۶، ۳/۲۶ و ۳/۱۳ بود (۰/۰۵>P). ارزش ویژه پروتئین برای تفاله تخمیری به ­ترتیب برابر با ۳/۸۴، ۳/۷۶ و ۳/۸۲ و برای تفاله خام به ­ترتیب برابر با ۳/۴۷، ۲/۹۲ و ۳/۲۸ و برای کنجاله سویا به ­ترتیب برابر با ۴/۰۳، ۳/۹۹ و ۴/۰۲ بود (۰/۰۵>P). اگر چه افزایش وزن و راندمان خوراک در جوجه های تغذیه شده با تفاله تخمیری نسبت به کنجاله سویا کم ­تر بود ولی این مقادیر نسبت به تفاله خام بالاتر بود (۰/۰۵>P). بنابراین با توجه به بهبود کیفیت پروتئین تفاله تخمیری می ­توان از آن در تغذیه جوجه­ های گوشتی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.