تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری :
تعداد صفحات : ۱۰
اثر روغنهای دریایی بهدلیل دارا بودن اسیدهای چرب n-3 روی بسیاری از بیماریها به اثبات رسیده است. اکثر اثرات بالینی اسیدهای چرب n-3 بهدلیل وجود دوکوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید میباشد که تاکنون جزء در ماهی در هیچ ماده غذایی دیگری یافت نشده است. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان پرواری میباشد که در نهایت میتواند موجب جبران کمبود اسیدهای چرب n-3 در سبد غذایی خانوار شده و گامی مهم در راستای سلامت جامعه باشد. برای این منظور سه جیره آزمایشی با سطح پروتئین یکسان (۴۰%) و سطوح چربی مختلف (جیره اول با ۱۰% روغن ماهی، جیره دوم با ۱۰% روغن کانولا و جیره سوم با ۵% روغن ماهی و ۵% روغن کانولا) و هر یک با سه تکرار تهیه شد و ۲۷۰ عدد ماهی قزلآلای رنگینکمان با میانگین وزن ۱۰±100 گرم با تراکم ۳۰ عدد در هر قفس بهمدت ۵۶ روز پرورش یافتند. براساس نتایج بهدست آمده شاخصهای میانگین وزن نهایی، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه و فاکتور وضعیت در هر سه تیمار دارای اختلاف معنیداری بود (۰/۰۵>P) اما اختلاف معنیداری از نظر نرخ بقا و ترکیب شیمیایی بدن بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (۰/۰۵<P). بهطورکلی نتایج نشان داد تیمار سوم یعنی ترکیب ۵% روغن ماهی و ۵% روغن کانولا در جیره سبب بهبود شاخصهای رشد، درصد بازماندگی و فاکتور وضعیت گردید (۰/۰۵>P).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.