درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن :
تعداد صفحات : ۱۷
هدف از این پژوهش درونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و میکروبی آن بود. بر همین اساس نانولیپوزومها با استفاده از نسبتهای مشخصی از لسیتین-کلسترول به روش هیدراسیون لایه نازک و امواج فراصوت تولید و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس با استفاده از روش اسپکتروسکوپی GC-Mass شناسایی گردید. ویژگیهای فیزیکی لیپوزومها نظیر اندازه ذرات، شاخص پراکندگی، پتانسیل زتا و کارایی سیستم درونپوشانی مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی ویژگیهای ضدمیکروبی با دو روش حداقلغلظت بازدارنده رشدو انتشار دیسک بر روی اشریشیا کلی O157:H7 انجام شد. همچنین رشد این باکتری در مجاورت غلظتهای مختلفی از حداقل غلظت اسانس جهت بازدارندگی رشد در دو حالت آزاد و درونپوشانی شده در hr 24 پس از کشت ارزیابی گردید. مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، بتاپینن (۸۴/۶۰%) و آلفاپینن (۱۴/۹%) بودند. میانگین اندازه ذرات لیپوزومهای حاوی اسانس در محدوده nm 93/99-27/74 بود که تفاوت معنیداری با نانولیپوزوم فاقد اسانس (nm 76/138) داشت (۰۵/0p<). افزودن کلسترول به لسیتین در غشاء دولایهای لیپوزوم باعث افزایش اندازه ذرات و کاهش کارایی درونپوشانی شد (۰۵/0p<). پایداری الکترواستاتیک لیپوزومهای فاقد اسانس با افزودن مقادیر مشخصی از کلسترول بهبود یافت، اما پتانسیل زتا در زمانیکه اسانس در لیپوزومها جایگزین شد، در نمونههای دارای کلسترول تغییر معنیداری پیدا نکرد (۰۵/0p<). حداقلغلظت بازدارنده رشد اسانس در حالت درونپوشانی در سیستم لیپوزومی فاقد کلسترول نسبت به حالت آزاد کمتر بود. این مورد با اندازهگیری قطر هاله عدم رشد باکتری نیز تأیید شد. نمونه نانولیپوزوم حاوی اسانس (دارای mg60 لسیتین) با غلظت ۵۰ و ۷۵% حداقلغلظت بازدارنده رشد، به شکل معنیداری باعث کاهش رشد باکتری اشریشیا کلی O157:H7 در مقایسه با اسانس آزاد گردید (۰۵/0p<). این تحقیق نشان داد که نانولیپوزوماسانس باریجه با مؤفقیت بهروش هیدراسیون لایه نازک و امواج فراصوت تولید شد و نمونه فاقد کلسترول در غشاء لیپوزومی اثر ضدمیکروبی بیشتری بر روی اشریشیا کلی نسبت به اسانس آزاد داشت.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.