بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به :

تعداد صفحات : ۲۶

در پژوهش حاضر ورقه‌های برش‌خورده میوه به پس از اعمال دو پیش‌تیمار فراصوت حمام و پروب (در سه سطح زمانی ۱۰، ۲۰ و min 30) با سه روش جریان هوای گرم (در سه سطح دما ۴۰، ۵۰ و C°60)، مایکروویو (در سه سطح توان ۹۰، ۱۸۰ و W360) و انجمادی (دمای C°50-) خشک‌ شدند. در تمامی تیمارها پارامترهای انتقال جرم از جمله ضریب موثر پخش رطوبت، ضریب انتقال جرم همرفتی، آهنگ ثابت خشک‌شدن، فاکتور لاگ، ریشه اول غیر جبری و ضریب بایوت به روش دینسر و دوست محاسبه شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که بازه تغییرات ضریب موثر پخش رطوبت با استفاده از پیش‌تیمار پروب فراصوت در خشک‌کردن به روش جریان هوای گرم از ۴۴.۲۷۴E-8 تا m2/s 110.884E-8، در مایکروویو از ۷۲.۳۱۷E-8 تا m2/s 201.893E-8 و در روش انجمادی از ۷.۶۶۳E-8 تا m2/s 11.112E-8 بود، در حالی که بازه تغییرات این پارامتر با استفاده از پیش‌تیمار حمام فراصوت در خشک‌کردن به روش جریان هوای گرم از ۴۱.۶۵۲E-8 تا m2/s 104.369E-8، در روش مایکروویو از ۵۹.۲۷۰E-8 تا m2/s 183.813E-8 و در روش انجمادی از ۷.۲۱۰E-8 تا m2/s 9.829E-8 بود. همچنین بازه تغییرات ضریب انتقال جرم همرفتی در خشک‌کردن جریان هوای گرم از ۴۹.۲۴۱E-6 تا m/s 92.216E-6 در روش مایکروویو از ۷۶.۵۴۲E-6 تا m/s 134.308E-6 و در روش انجمادی از ۷.۶۳۰E-6 تا m/s 14. 969E-6 بود. همچنین نتایج نشان داد که روند تغییرات آهنگ ثابت خشک‌شدن با افزایش زمان پیش‌تیمار صعودی بوده، اما فاکتور لاگ، ریشه اول غیر جبری و ضریب بایوت دارای روند نزولی بودند. نتایج کلی حاصل از بررسی داده‌های انتقال جرم نشان داد که استفاده از پیش‌تیمار پروب فراصوت با مدت زمان min 30 و استفاده از خشک‌کردن مایکروویو می‌تواند بالاترین مقادیر انتقال جرم را در طول فرآیند خشک‌کردن میوه به ایجاد کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.