تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی :

تعداد صفحات : ۲۱

این پژوهش طی سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ به‌منظور بررسی تغییرات ماده خشک، نشاسته، پروتئین، قند احیا و عملکرد غده سیب‌زمینی در اثر کاربرد کودهای سبز و نیتروژن انجام گرفت. آزمایش به‌صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک‌‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد که در آن کود سبز در پنج سطح (جو، کلزا، شبدر، ماش و بدون کود سبز) به‌عنوان فاکتور اصلی و کود نیتروژن در چهار سطح (۱۰۰، ۷۵، ۵۰ و ۲۵ درصد نیتروژن) به‌عنوان فاکتور فرعی به‌کار رفت و نتایج در هر دو سال و هم‌چنین به‌صورت مرکب مورد تجزیه آماری قرار گرفتند. ماده خشک، نشاسته، پروتئین، قند احیا و هم‌چنین عملکرد غده سیب‌زمینی به‌شدت تحت تأثیر کودهای سبز و نیتروژن قرار گرفتند و اثر متقابل فاکتورهای آزمایش نیز بر عملکرد، پروتئین و میزان قند احیای غده معنی‌دار بودند. کود ‌سبز ماش و ۷۵‌ درصد نیتروژن به‌عنوان بهترین تیمار باعث افزایش معنی‌دار ماده خشک و نشاسته غده به‌ترتیب به میزان ۳/۲۲ و ۱۲ درصد نسبت به شاهد شدند. هم‌چنین کود سبز ماش و ۱۰۰ درصد نیتروژن به‌عنوان بهترین تیمار بر میزان پروتئین غده تأثیر معنی‌دار داشته و تأثیر متقابل کودهای سبز و نیتروژن بر قند احیای غده در محدوده مجاز بود. تیمار شبدر با ۷۵ درصد نیتروژن به‌عنوان بهترین تیمار، عملکرد غده را به میزان ۳۳ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. تیمارهای ‌مذکور علاوه‌بر افزایش عملکرد کمی‌ و کیفی‌ محصول میزان مصرف کود نیتروژن را نیز تا ۲۵ درصد کاهش دادند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.