تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید :

تعداد صفحات : ۲۶

به‌منظور بررسی اثر زمان و شدت حذف برگ تحت شرایط مصرف آمینواسید، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح آزمایشی بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در شهرستان علی‌آباد کتول استان گلستان در سال زراعی ۹۶-۱۳۹۵ اجرا شد. فاکتور اول شامل شدت حذف برگ سویا در سه سطح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصد، عامل دوم شامل زمان حذف برگ در پنج سطح (V1، V3، V5، V7 و R1) و عامل سوم مصرف و عدم مصرف آمینواسید بودند. نتایج نشان داد که اثر آمینواسید، زمان و شدت حذف برگ و همچنین اثر متقابل زمان حذف برگ در شدت حذف برگ بر عملکرد روغن معنی‌دار به دست آمد. کاربرد آمینواسید منجر به افزایش ۹۸/۱۰ درصدی عملکرد روغن در مقایسه با تیمار عدم کاربرد گردید. بیشترین عملکرد روغن در حذف ۵۰ درصد برگ در مرحله V1 با میانگین ۵/۸۶۷ کیلوگرم در هکتار بود که در مقایسه با تیمار شاهد افزایش ۵/۱۰ درصدی داشت. در مقایسه میانگین اثر متقابل زمان و شدت حذف برگ، بیشترین عملکرد پروتئین دانه در حذف ۵۰ درصد برگ در مرحله V5 با میانگین ۷/۱۲۹۶ کیلوگرم در هکتار بود که در مقایسه با تیمار شاهد افزایش ۰۳/۱۷ درصد داشت. حذف ۱۰۰ درصد برگ منجر به ایجاد پایین‌ترین وزن ۱۰۰ دانه شد و عدم حذف برگ و همچنین حذف ۵۰ درصد برگ دارای بالاترین میانگین این صفت بودند. کاربرد آمینواسید باعث افزایش ۲۴/۱۲ درصدی عملکرد دانه در مقایسه با عدم کاربرد آن شد. در اثر متقابل زمان در شدت حذف برگ بیشترین عملکرد دانه مربوط به تیمار حذف ۵۰ درصد برگ در مراحل V1 و V5 به ترتیب با میانگین ۹/۳۶۸۱ و ۳/۳۶۹۶ کیلوگرم در هکتار بود که در مقایسه با تیمار شاهد به ترتیب افزایش ۴۶/۲ و ۸۴/۲ درصدی داشتند. به‌طور کلی حذف برگ در مراحل انتهایی رشد (به‌خصوص رشد زایشی) با شدت ۱۰۰ درصد موجب کاهش صفات کمی (عملکرد و اجزای عملکرد) و صفات کیفی (محتوی روغن و پروتئین دانه) گردید. از طرف دیگر کاربرد آمینواسید، با افزایش میانگین صفات اندازه‌گیری شده موجب تعدیل اثر تنش برگ‌زدایی شد.کاربرد آمینواسید باعث افزایش ۲۴/۱۲ درصدی عملکرد دانه در مقایسه با عدم کاربرد آن شد. در اثر متقابل زمان در شدت حذف برگ بیشترین عملکرد دانه مربوط به تیمار حذف ۵۰ درصد برگ در مراحل V1 و V5 به ترتیب با میانگین ۹/۳۶۸۱ و ۳/۳۶۹۶ کیلوگرم در هکتار بود که در مقایسه با تیمار شاهد به ترتیب افزایش ۴۶/۲ و ۸۴/۲ درصدی داشتند. به‌طور کلی حذف برگ در مراحل انتهایی رشد (به‌خصوص رشد زایشی) با شدت ۱۰۰ درصد موجب کاهش صفات کمی (عملکرد و اجزای عملکرد) و صفات کیفی (محتوی روغن و پروتئین دانه) گردید. از طرف دیگر کاربرد آمینواسید، با افزایش میانگین صفات اندازه‌گیری شده موجب تعدیل اثر تنش برگ‌زدایی شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.