اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری :
تعداد صفحات : ۱۰
در سالهای اخیر تمایل به استفاده از فیلمها و پوششهای خوراکی زیست تخریبپذیر در بسته بندی مواد غذایی رو به افزایش بوده است. این بستهبندیها مزایای مختلفی مانند زیست تخریبپذیری و حمل افزودنیهای غذایی مانند آنتی اکسیدانها، ترکیبات ضد میکروبی، رنگها و مواد مغذی را دارند. هدف از این مطالعه بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته همراه با عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی و کیفیت فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در طول دوره نگهداری می باشد. عصاره چویر را در رقتهای صفر، ۱، ۵/۱ ،۲ و۳ درصد به پوشش خوراکی نشاستهای اضافه گردید. تکههای ماهی قزلآلای رنگین کمان را در رقتها غوطهور ساخته و در یخچال در دمای 0C4 نگهداری شد و طی روزهای صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ آزمونهای میکروبی و سرمادوست، pH، هانترلب، اندیس پراکسید، روی نمونهها انجام شد. شمارش کلی میکروبی و سرمادوست نیز انجام گرفت. تجزیه شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS منجر به شناسایی ۹ ترکیب با مجموع ۸۵/۹۶% شد که شامل اوسیمن، آلفا ـ پینن، ترانس ـ بتا ـ اوسیمن و بورنیل استات بود. نتایج آزمونهای انجام گرفته بر روی پوشش خوراکی نشان داد شمارش کلی میکروبی و شمارش کپک و مخمر در نمونههای دارای عصاره چویر منفی بوده است. بررسیها نشان داد افزایش غلظت عصاره در پوشش خوراکی منجر به کاهش روند افزایشی شمارش کلی میکروبی و شمارش باکتریهای سرمادوست، در نمونه فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان شده است. نتایج بدست آمده بیانگر خصوصیات ضد میکروبـی و آنتی اکسیدانی عصاره چویر بوده که افزودن آن به بستهبندی بر پـایه نشاسته باعث افزایش طول مدت نگهداری فیله ماهی قزلآلا با حفظ کیفیت میکروبی و فیزیکوشیمیایی میباشد بنابراین میتوان از این گیاه به عنوان نگهدارنده و جایگزینی برای نگهدارندههای شیمیایی در مواد غذایی استفاده کرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.