جهشزایی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جهشزایی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جهشزایی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جهشزایی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جهشزایی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei :
تعداد صفحات : ۱۶
مقدمه : در این تحقیق، تکنیک جهش و انتخاب، برای افزایش تولید رنت (آنزیم دلمه کننده شیر) در ریزوموکور میه هی استفاده شد. جهش و انتخاب، تکنیکی برای اصلاح سویههای میکروبی است که طی آن، با استفاده از عوامل جهشزا در ارگانیسم مورد نظر جهش ایجاد شده، سپس، جهش یافتههای مطلوب با یک استراتژی مشخص انتخاب میشوند. مواد و روشها: در ابتدا تعدادی جهش یافته با کاربرد دوزهای بهینه از UV (به عنوان جهشزای فیزیکی) و اسید نیترو (به عنوان جهشزای شیمیایی) به شکل تصادفی ایجاد شد. سپس، از میان جهش یافتههای به دست آمده، بهترین سویهها از نظر تولید، انتخاب شده و از نظر فعالیت دلمه کنندگی، فعالیت پروتئولیتیکی، سینتیک تولید آنزیم، نسبت (نسبت فعالیت دلمه کنندگی به فعالیت پروتئولیتیکی)، بازدهی، بهرهوری و ضریب رشد ویژه، با سویه والد در ۵ تکرار مقایسه شدند. نتایج: در این تحقیق فعالیت دلمه کنندگی رنت حاصل از سویه والد، SU.mL-1 1183 تعیین شد. همچنین، جهش یافتههایی با نامهای انتخابی U-1113 و N-0227 ایجاد شد که به ترتیب قادر به تولید ۱۷۷۱ و SU.mL-1 1864 رنت بودند. نسبت در مورد رنت سویه والد ۴۹۵۰ و در مورد جهش یافتههای U-1113 و N-0227 به ترتیب ۸۱۱۴ و SU.PU-1 ۸۱۹۳ به دست آمد. بحث و نتیجهگیری: فعالیت آنزیم در جهش یافتههای U-1113 و N-0227 نسبت به سویه والد، به ترتیب ۷/۴۹ و ۶/۵۷ درصد افزایش داشت (۰۵/۰ P value < ). همچنین، میزان بهرهوری، بازدهی و نسبت ، به طور معنیداری نسبت به سویه والد بهبود یافت (05/ 0 P value < )؛ که نشان میدهد جهشزاهای مورد استفاده بر کیفیت و کمیت رنت سویه یاد شده موثر بوده است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.