جهش‏زا‏‏یی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جهش‏زا‏‏یی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جهش‏زا‏‏یی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جهش‏زا‏‏یی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جهش‏زا‏‏یی توسط UV و اسید نیترو برای افزایش تولید رنت در Rhizomucor miehei :

تعداد صفحات : ۱۶

  مقدمه : در این تحقیق، تکنیک جهش و انتخاب، برای افزایش تولید رنت ‏(‏آنزیم دلمه کننده شیر) ‏در ریزوموکور میه هی استفاده شد. جهش و انتخاب، تکنیکی برای اصلاح سویه‏ها‏ی میکروبی است ‏که طی آن، با استفاده از عوامل جهش‏زا‏‏ در ارگانیسم مورد نظر جهش ایجاد شده، سپس، جهش یافته‏ها‏ی مطلوب با یک استراتژی مشخص انتخاب می‏‏‏شوند‏‏.   مواد و روش‏‏ها: در ابتدا تعدادی جهش یافته با کاربرد دوزهای ‏بهینه از UV ‏(‏به عنوان جهش‏زا‏‏ی فیزیکی) ‏و اسید نیترو ‏(‏به عنوان جهش‏زا‏‏ی شیمیایی) ‏به شکل‏‏ تصادفی ایجاد شد. سپس، از میان جهش یافته‏ها‏ی به دست آمده، بهترین سویه‏ها‏ از نظر تولید، انتخاب شده و از نظر فعالیت دلمه کنندگی، فعالیت پروتئولیتیکی، سینتیک تولید آنزیم، نسبت ‏(‏نسبت فعالیت دلمه کنندگی به فعالیت پروتئولیتیکی)‏، بازدهی، بهره‏وری‏‏ و ضریب رشد ویژه، با سویه والد در ۵ تکرار مقایسه شدند.   نتایج: در این تحقیق فعالیت دلمه کنندگی رنت حاصل از سویه والد، SU.mL-1 1183 تعیین شد‏‏. همچنین، جهش یافته‏ها‏یی با نام‏ها‏ی انتخابی U-1113 و ‏ N-0227 ایجاد شد که به ترتیب قادر به تولید ۱۷۷۱ و SU.mL-1 1864 رنت بودند. نسبت ‏ در مورد رنت سویه والد ‏۴۹۵۰ و در مورد جهش یافته‏ها‏ی U-1113 و ‏ N-0227 به ترتیب ۸۱۱۴ و SU.PU-1 ‏۸۱۹۳ به دست آمد.   بحث و نتیجه‏گیری: فعالیت آنزیم در جهش یافته‏ها‏ی U-1113 و ‏ N-0227 نسبت به سویه والد، به ترتیب ۷/۴۹ و ۶/۵۷ درصد افزایش داشت ‏(‏۰۵/۰ P value < ). همچنین، میزان بهره‏وری‏‏، بازدهی و نسبت ‏ ، به طور معنی‏داری نسبت به سویه والد بهبود یافت ‏(‏05/ 0 P value < )؛ ‏که نشان می‏‏‏دهد جهش‏زا‏‏های مورد استفاده بر کیفیت و کمیت رنت سویه یاد شده‏‏ موثر بوده است.  

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.