شناسایی شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در جهت تاب آوری و توانمندسازی جزیره کیش در افق ۱۴۱۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در جهت تاب آوری و توانمندسازی جزیره کیش در افق ۱۴۱۷ دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در جهت تاب آوری و توانمندسازی جزیره کیش در افق ۱۴۱۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در جهت تاب آوری و توانمندسازی جزیره کیش در افق ۱۴۱۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در جهت تاب آوری و توانمندسازی جزیره کیش در افق ۱۴۱۷ :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۳۸

هدف:هدف این پژوهش، شناسایی شاخص‌های تاثیرگذار حکمرانی خوب شهری، قابل زندگی بودن، بانکی بودن و رقابتی بودن در استراتژی توسعه شهری و افزایش تاب‌آوری جزیره کیش با رویکرد توانمندسازی است، که بر این اساس کدام یک از زیرساخت‌های اقتصادی، اجتماعی، مدیریتی و کالبدی احتیاج به افزایش تاب­آوری و دستیابی به توانمندسازی مدیران و شهروندان در مواجهه با بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و محیطی را دارد.
روش:روش پژوهش بر مبنای روش­های توصیفی – تحلیلی و از نظر نوع هدف کاربردی است و نتایج به‌دست‌آمده از پرسش‌نامه‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS و آزمون کای اسکوئر و T تک‌نمونه‌ای محاسبه شده‌ است. به منظور بررسی و مقایسه تاب‌آوری شاخص‌های استراتژی توسعه شهری در ابعاد حکمرانی خوب شهری، بانکی بودن، قابل زندگی بودن و رقابتی بودن از آزمون ANOVA و مدل‌سازی معادلات ساختاری از نرم‌افزار PLS و Micmac استفاده شده است. ازمدل استراتژیک SOAR برای تدوین استراتژی توسعه و تشریح قوت­ها، فرصت­ها، آرمان­ها و نتایج در توانمندسازی استفاده شده ­است.
یافته‌ها: نتایج نشان می‌دهد شاخص­های استراتژی توسعه شهری جزیره کیش در ابعاد قابل زندگی بودن دارای وضعیت مناسب­تری نسبت به سایر شاخص­ها است و شاخص‌های حکمرانی خوب شهری، بانکی بودن و رقابتی بودن در وضعیت مطلوبی قرار ندارند.
نتیجه‌گیری: می‌توان گفت به اعتقاد پاسخگویان کلیه شاخص­های استراتژی توسعه شهری جزیره کیش در سطح مطلوبی نیستند،  به عبارتی کیش هنوز قابل زندگی است ولی از لحاظ مدیریتی و اقتصادی وضعیت مناسبی ندارد.  

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.