سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۹

شناسایی مسیرهای سیگنالی سرطان زایی در بدن مرتبط با سموم قارچی ( مایکوتوکسین ها)، تاکید بر اهمیت ایجاد روش های نوین جهت شناسایی سریع این سموم در مواد غذایی دارد. مایکوتوکسین ها متابولیت های تولید شده توسط قارچ های رشته ای هستند که تحقیقات، ارتباط آنها را با فعال سازی ژن های سرطانی در بدن اثبات نموده است. قارچ ها قادر به رشد و تولید متابولیت در طیف وسیعی از مواد غذایی هستند. از جمله تکنیک هایی که در حال حاضر جهت شناسایی مایکوتوکسین ها استفاده می شوند میتوان به طیف سنجی جرمی و الایزا اشاره نمود. این روش ها با هزینه بالا و زمان پاسخ دهی طولانی جوابگوی نیاز متخصصین نیستند. نیاز به تیمارهای طولانی مدت نمونه قبل از آنالیز و همچنین نیاز به افراد متخصص جهت آنالیز از دیگر معایب این روش ها می باشد. درنتیجه، توسعه روش های سریع شناسایی مایکوتوکسین ها تبدیل به یکی از مهم ترین نیازهای روز در صنعت غذا شده است. زیست حسگر ( بیوسنسور) ها سیستمی متشکل از آنتی بادی، مبدل و صفحهنمایش هستند که می توانند به کمک آنتی بادی ها اختصاصی عمل کنند. در صورتی که آنتی بادی های مخصوص شناسایی مایکوتوکسین ها بر تراشه ی یک بیوسنسور بیح رکت شوند، سیگنال های ایجاد شده در اثر پیوند آنتی ژن های ماتریکس آزمایشی و آنتی بادی های بیوسنسور، از طریق مبدل به سیگنال های الکتریکی تبدیل شده، برروی صفحه نمایش ظاهر می گردد و توسط نرم افزار مربوطه تبدیل به داده هایی می شود که برحسب نوع بیوسنسور، تعیین کننده نوع مایکوتوکسین و مقدار آن در ماده غذایی می باشد. بیوسنسورها علاوه بر ارزیابی ایمنی مواد غذایی، کاربردهای متفاوت دیگری نیز دارند؛ به عنوان مثال جهت تشخیص سطوح گلوکز در مواد غذایی یا جهت تعیین گلوتن دار بودن یک فرآورده. امروزه از بیوسنسورها در مقیاس وسیع جهت انجام تست انسولین و تست بارداری استفاده می گردد. بیوسنسورها یک روش آسان، ارزان و قابل اطمینان جهت شناسایی مایکوتوکسین ها و یا سایر مولکول های هدف در مواد غذایی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.