مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج :

تعداد صفحات : ۱۸

به منظور بهبود قابلیت زندهمانی پروبیوتیک ها در محصولات لبنی، امروزه از تکنیک ریزپوشانی با پوشش های مختلف
هیدروکلوییدی استفاده می شود. کنسرو مربای پروبیوتیک شده به عنوان یک محصول پروبیوتیک باید حاوی تعداد کافی از
این باکتری باشد بدین جهت به منظور حفاظت از این سلول های پروبیوتیک از تکنیک ریزپوشانی بوسیله ی صمغ عربی و
آلژینات انجام شد. ریزپوشانی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس DSM 1643 و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴
به وسیله ی صمغ عربی وآلژینات انجام شد و تاثیر ناشی از ریزپوشانی بروی زنده مانی و ویژگی های حسی کنسرو مربای هویج
مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل ارزیابی ماندگاری باکتری ها در کنسرو مربا در بازه های زمان مختلف نشان داد اگرچه
طی دوره نگهداری، میزان کاهش در تعداد پروبیوتیک ها معنی دار بود اما این فراورده توانست تا پایان دوره نگهداری، به
خوبی تعداد پروبیوتیک ها را در محصول حفظ کند. بررسی میزان افت باکتری ها حاکی از تفاوت معنادار بین حالت
ریزپوشانی شده و آزاد بود. زنده مانی پروبیوتیک ها به دلیل حفاظت سلول ها به وسیله ریزپوشانی، افزایش یافت و از نظر
آماری تفاوت معناداری در زنده مانی پروبیوتیک های پوشش دار شده به وسیله ی صمغ عربی و آلژینات دیده نشد. همچنین
افزودن پروبیوتیک ها در حالت آزاد و ریزپوشانی شده، تاثیر معنی داری بر روی بافت، رنگ و طعم محصول نهایی در طول
نگهداری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.