بهینه سازی اثر سویه های Bacillus cereus سویه zk2 و Bacillus thuringiensis سویه ILBB224 جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی اثر سویه های Bacillus cereus سویه zk2 و Bacillus thuringiensis سویه ILBB224 جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی اثر سویه های Bacillus cereus سویه zk2 و Bacillus thuringiensis سویه ILBB224 جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی اثر سویه های Bacillus cereus سویه zk2 و Bacillus thuringiensis سویه ILBB224 جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی اثر سویه های Bacillus cereus سویه zk2 و Bacillus thuringiensis سویه ILBB224 جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ :

تعداد صفحات : ۱۸

آمین های بیوژنیک ترکیبات مهم برای عملکردهای فیزیولوژیکی و متابولیکی در تمام ارگانیسم های زنده هستند که در اثر
متابولیسم برخی از اسیدهای آمینه و واکنش دکربوکسیلاسیون در طول تخمیر و یا فساد مواد غذایی تولید می شوند. کنترل تجمع
آمین ها در فراورده های تخمیری که بخش اعظم آمین های بیوژن در مواد غذایی را هیستامین تشکیل می دهد یکی از چالش های
حاضر در صنعت غذا می باشد. محدود نمودن رشد میکروبی و فعالیت دکربوکسیلازی میکروارگانیسم ها با استفاده از سویه هایی
که فاقد آنزیم آمینواسید دکربوکسیلاز بوده و یا سویه های اکسیدکننده آمین ها در کشت های آغازگر از روش های کنترل تشکیل
آنها می باشند. به منظور افزایش کنترل مواد غذایی و احتمالا برای کمک به روشن شدن نقش هیستامین در رژیم غذایی برای
سلامت انسان، امروزه از روش های سریع و تحلیلی آسان و مقرون به صرفه مانند روش الایزا برای تعیین کمی آمین های بیوژنیک
استفاده می شود. لذا در این پژوهش اثر دوسویه باسیلوس سریوس zk2 و باسیلوس تورنجینسی س ILBB224 جداشده از لجن لبنی
به تنهایی و همراه با کشت آغازگر پنیر در کاهش هیستامین به دو صورت کیفی و کمی موردبررسی قرار گرفت. بررسی کیفی از
طریق آزمایش دکربوک سیلاسیون سویه های باکتریایی در محیط لیزین دکربوک سیلاز براث انجام پذیرفت. نتایج حاکی از آن بود
که سویه ها فاقد آنزیم دکربوکسیلاز بوده و قادر به شکستن گروه کربوکسیل از اسیدآمینه نمی باشند. با مصرف قند و تولید اسید،
رنگ محیط کشت را به رنگ زرد تغییر دادند. همچنین، تاثیر سویه های باسیلوس سریو س zk2 ، باسیلوس تورنجینسی س ILBB224
و کشت آغازگر پنیر بر کاهش غلظت های ۵۰ppm, 75ppm, 100ppm, 125ppm, 150ppm هیستامین محیط با استفاده از آزمون
الایزا انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت هیستامین، در صد کاهش هیستامین توسط سویه های مختلف کاهش یافت.
همچنین، مشخص شد بیشترین میزان کاهش هیستامین در هنگام استفاده از مخلوط سویه های با سیلوس به همراه آغازگر پنیر در
غلظت ۵۰ppm هیستامین بود. بنابراین، بر اساس یافته های این پژوهش می توان از این سویه ها به عنوان کشتی با پتانسیل مناسب
جهت کاهش آمین های بیوژنیک در فراورده های تخمیری مختلف استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.