بررسی تاثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی در جراحی سزارین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی در جراحی سزارین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی در جراحی سزارین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی در جراحی سزارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی در جراحی سزارین :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۰

سابقه و هدف : هیپوتانسیون یک عارضه شایع در جراحی سزارین با بی‌حسی نخاعی می‌باشد که برای مادر و نوزاد می‌تواند خطرناک باشد. هدف از انجام این مطالعه، تعیین تأثیر استفاده از باند کشی در اندام‌های تحتانی در پیشگیری از وقوع هیپوتانسیون به دنبال بی‌حسی نخاعی می‌باشد.
مواد و روش‌ها: این مطالعه کار آزمایی بالینی آینده نگر در سال ۱۳۹۹ در بیمارستان فاطمیه همدان انجام شد. ۶۴ بیمار کاندید سزارین با بی‌حسی نخاعی به‌طور تصادفی در دو گروه ۳۲ نفره با باندکشی در زمان جراحی و بدون استفاده از باندکشی قرار گرفتند. اطلاعات دموگرافیک، وضعیت همودینامیک در یک ساعت اول پس از بی‌حسی نخاعی، بروز هیپوتانسیون، تهوع و استفراغ، برادیکاری، تاکیکاردی، مقدار آتروپین، افدرین مصرف‌شده، در هر دو گروه مقایسه شد. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزارSPSS نگارش ۱۶ تجزیه‌وتحلیل آماری گردید.
یافته‌ها:  میانگین سنی هر دو گروه بیماران تقریباً ۳۰ سال بود(۹۵۸/۰ P=).  هیپوتانسیون (۲۵ در برابر ۱/۷۸ )، برادیکاردی(۳/۹ در برابر ۶/۱۵ ) و تهوع و استفراغ حین عمل (۵/۱۲ در برابر ۴/۵۹ ) در گروه مداخله  با اختلاف معنی‌داری کمتر از گروه کنترل بود(۰۵/۰ > (P. مقدار مصرف افدرین (۱/۳ ±۱/۴ در برابر۲/۱۳ ± ۶/۲۰ میلی‌گرم) در گروه مداخله کمتر از گروه کنترل بود (۰۱/۰ P=). در بررسی وضعیت همودینامیک فشار سیستولیک و دیاستولیک از دقیقه ۲ تا ۶ و فشار متوسط شریانی از دقیقه ۲ تا ۱۰ پس از اسپاینال با تفاوت معنی‌داری  در گروه مداخله بیشتر از گروه کنترل بود (۰۵/۰ > (P. در سایر دقایق تفاوت آماری معنی‌داری ازنظر وضعیت همودینامیک نداشتند. 
نتیجه‌گیری:  یافته‌های مطالعه حاضر نشان می‌دهد که بانداژ اندام تحتانی با باندکشی در جراحی سزارین با بی‌حسی نخاعی که یک روش غیرتهاجمی ارزان و در دسترس می‌باشد می‌تواند در پیشگیری از هیپوتانسیون  پس از اسپاینال  و کاهش استفاده از افدرین  مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.