بررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸ :

تعداد صفحات : ۹

سابقه و هدف: ابتلا به HIV (Human Immunodeficiency Viruses) در مردان نه‌تنها باعث بروز مشکلات جسمانی، روانی، اقتصادی و اجتماعی در آن‌ها می‌شود؛ بلکه ممکن است سلامت جسمانی و روانی همسران آن‌ها را نیز تحت تأثیر قرار دهد. در این ارتباط، مطالعه حاضر با هدف مقایسه اختلالات افسردگی، اضطراب و استرس در زنانی که همسران آن‌ها HIV مثبت بودند با گروه کنترل صورت گرفت.
مواد و روش‌‌ها: در مطالعه توصیفی- مقطعی حاضر نمونه‌ها به روش سرشماری و نمونه‌گیری آسان انتخاب شدند. بدین‌منظور، ۴۳ نفر از همسران بیماران HIV مثبت (گروه مورد) مراجعه‌کننده به مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری همدان و ملایر در سال ۱۳۹۸ انتخاب گردیدند و با استفاده از پرسشنامه DASS-21 (Depression, Aبررسی وضعیت سلامت روان زنان دارای همسران HIV مثبت مراجعه کننده به مراکز بیماری‌های رفتاری استان همدان در سال ۱۳۹۸iety and Stress Scales)، از نظر افسردگی، اضطراب و استرس با ۱۰۰ زن دارای همسران HIV منفی (گروه کنترل) مقایسه شدند. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS 21 و آزمون‌های آماری متناسب در سطح اطمینان ۹۵ درصد تجزیه و تحلیل گردیدند.
یافته‌ها: در گروه مورد و کنترل به‌ترتیب میانگین نمره افسردگی معادل ۳۲/۱۲±۴۴/۱۷ و ۲۹/۷±۸۲/۵ (۰۰۱/0P<)‌، نمره اضطراب برابر با 42/10±20/13 و 75/5±56/6 (001/0P<) و میانگین نمره استرس معادل 58/12±23/20 و 03/8±04/16 (049/0P=) به‌دست آمد. از میان 143 زن مورد بررسی، 38 نفر (6/26 درصد) HIV مثبت بودند. در زنان HIV مثبت و زنان HIV منفی به ترتیب میانگین نمره افسردگی معادل 64/12±47/17 و 81/7±36/6 (001/0P<)‌، نمره اضطراب برابر با 88/5±82/16 و 87/10±36/13 (001/0P<) و میانگین نمره استرس معادل 19/12±05/20 و 59/8±30/16 (042/0P=) به‌دست آمد. نتیجه‌گیری: شیوع افسردگی، اضطراب و استرس در زنان دارای همسران HIV مثبت بالا می‌باشد. بر مبنای نتایج، افسردگی در این زنان با سطح تحصیلات ارتباط دارد. در مجموع، می‌توان بیان نمود که ابتلا به HIV ارتباط مستقیمی با اختلالات روانی دارد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.