فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی :
سال انتشار : ۱۳۹۹
تعداد صفحات : ۲۰
کاربرهای فناوری نانو در فراوری و بسته بندی صنایع غذایی پدیدهای در حال ظهور است و روز به روز به ابعاد و ویژگیهای آن افزوده میشود. ارتباط و پیوستگی هایی که فناوری نانو میتواند با سایر علوم داشته باشد، آن را برای به کارگیری بهتر و تاثیرات بیشتر آماده کرده است. دو نمونه از مهمترین کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی عبارتند از: فرآوری مواد غذایی ( بهبود بافت یا کیفیت غذا، تولید مواد ژله ای) و بسته بندی موادغذایی ( محافطت از غذاها و مواد غذایی در مقابل عوامل بیماری زا و گازهای مضر، نانو سنسورها در تشخیص آلودگیها و ارزیابی موادغذایی بسته بندی شده، محافطت مواد غذایی در مقابل اشعه ماورا بنفش ) که در بین این دو مورد نیز فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی کاربرد بیشتری داشته است. نتایج این پزوهش نشان داد که فناوری نانو یک ابزار مؤثر و کار آمد در صنعت بسته بندی مواد غذایی است و میتواند نقش بزرگی در حفظ کیفیت مواد غذایی داشته باشد. استفاده از مواد پلیمری ترکیبی، نانو کامپوزیت ها و نانو سنسورها روشی مفید برای حفظ مواد غذایی از نفوذ گازها و عوامل میکروبی بیماریزا در بسته بندی میباشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.