ارتباط سواد سلامت و رفتارهای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط سواد سلامت و رفتارهای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط سواد سلامت و رفتارهای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط سواد سلامت و رفتارهای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط سواد سلامت و رفتارهای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۰

اهداف: پرفشاری خون یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامتی با پیامدهای قابل توجه است. مدیریت پرفشاری خون به‌طور عمده به وضعیت خودمراقبتی مربوط است. یکی از عوامل دسترسی به اطلاعات مرتبط با سلامت و خودمراقبتی بهتر، سواد سلامت است. بنابراین هدف مطالعه حاضر، تعیین ارتباط سواد سلامت با رفتارهای خودمراقبتی بیماران فشارخونی مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی درمانی بود.
ابزار و روش‌ها: در این پژوهش توصیفی- تحلیلی، ۲۴۰ نفر از بیماران مبتلا به پرفشاری خون مراجعه‌کننده به مراکز جامع سلامت شهر همدان در سال ۱۳۹۸ به روش نمونه‌گیری تصادفی چندمرحله‌ای انتخاب و وارد مطالعه شدند. جمع‌آوری داده‌ها به روش مصاحبه و براساس پرسش‌نامه استاندارد سواد سلامت بزرگسالان ایرانی (HELIA) و پرسش‌نامه خودمراقبتی بود. داده‌ها در نرم‌افزار SPSS 24 و با استفاده از آزمون‌های همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی تحلیل شدند.
یافته‌ها: ۲۹.۲% بیماران سواد سلامت ناکافی و ۴۲.۱% خودمراقبتی متوسط داشتند. بین تمامی مولفه‌های سواد سلامت و خودمراقبتی در بیماران همبستگی مثبت و معنی‌داری وجود داشت (۰.۰۵p<). سطح تحصیلات، وضعیت اقتصادی و خودمراقبتی با سواد سلامت بیماران ارتباط آماری معنی‌دار داشت (0.05p<). همچنین نمایه توده بدنی و سواد سلامت با خودمراقبتی ارتباط آماری معنی‌دار داشت (0.05p<). نتیجه‌گیری: سواد سلامت یکی از عوامل مهم در ارتقای رفتارهای خودمراقبتی بیماران مبتلا به پرفشاری خون است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.