توسعه پایدار فضای سبز شهری با تدقیق نیاز آبی توسط الگوریتم SEBAL و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: شهر مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توسعه پایدار فضای سبز شهری با تدقیق نیاز آبی توسط الگوریتم SEBAL و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: شهر مشهد) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توسعه پایدار فضای سبز شهری با تدقیق نیاز آبی توسط الگوریتم SEBAL و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توسعه پایدار فضای سبز شهری با تدقیق نیاز آبی توسط الگوریتم SEBAL و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توسعه پایدار فضای سبز شهری با تدقیق نیاز آبی توسط الگوریتم SEBAL و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: شهر مشهد) :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۲۵

تخمین تبخیر- تعرق گیاه کاربرد عملیاتی در برنامه ریزی آبیاری دارد. تعیین ضریب گیاهی تحت شرایط آبو هوایی محلی، برنامه ریزی و مدیریت آبیاری کارآمد را در بسیاری از پوشش های مختلف بهبود می بخشد.در خصوص برآورد تبخیر- تعرق فضای سبز متفاوت از ضریب گیاهی زراعی باید ضرایب مربوط به خرداقلیم،تراکم پوشش گیاهی و گونه گیاهی خاص نیز محاسبه گردند. در این تحقیق با استفاده از تصاویر ماهواره ایلندست ۷ و اطلاعات ایستگاه سینوپتیک مشهد میزان تبخیر- تعرق واقعی فضای سبز محاسبه گردید وسپس با استفاده از پارامترهای اقلیمی و محیطی به دست آمده از تصاویر ماهواره ای و مدل سبال، روابطیبین ضریب خرداقلیم و دمای هوا در فصول مختلف و نیز رابطه ای بین ضریب تراکم و شاخص تفاضلنرمال شده پوشش گیاهی برقرار شد. در نهایت با پایش رطوبت خاک به صورت میدانی در پارک غدیر شهرمشهد، صحت سنجی روابط به دست آمده مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه ارتباط بین ضریب تراکم فضایسبز با اختاف دمای هوای پهنه بندی شده با استفاده از روش کریجینگ و دمای هوای به دست آمده ازتصاویر ماهواره ای برقرار و ضریب تراکم در نقاط مختلف صحت سنجی و تعیین و سپس ارتباط بین ضریبتراکم با شاخص NDVI تعیین گردید. نتایج نشان داد که بهترین مدل ارائه شده با استفاده از رگرسیون خطیبه صورت K(d) = 1.302* NDVI + 0.3165 با ضریب همبستگی برابر ۹۸ / ۰ می باشد. میانگین تفاضل مطلقبین تبخیر- تعرق ب هدست آمده از روابط و نیز پایش رطوبت برابر ۴۶ / ۰ میلی متر بر روز می باشد که بیانگراینست بین مقادیر محاسبه شده از روابط و مقادیر پایش رطوبت تطابق خوبی وجود دارد. بنابراین به جایاستفاده از مدل سبال و روش هایی نظیر روش ضریب فضای سبز می توان از روابط استخراج شده برای تعیینضرایب گیاهی و نیاز آبی فضاهای سبز شهری استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.