بررسی خواص رئولوژیک نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص رئولوژیک نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص رئولوژیک نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص رئولوژیک نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص رئولوژیک نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۰

از گذشته تحقیقات زیادی بر روی تولید نان های مخلوط در جهان آغاز گشته، اما هدف عمده ارتقا کیفیت تغذیه اینان بوده است. لذا هدف از این تحقیق، تولید نان بربری با کیفیت مطلوب و ارزش تغذیه ای بالا با استفاده از مخلوطی از نشاسته سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان و آگار می باشد. به این منظور، از مخلوط نشاسته سیب زمینی (۵، ۱۵ و ۱۵ درصد) و صمغ زانتان و آگار با مقادیر ۰، ۰/۵ و ۱ درصد برای تهیه نان بربری استفاده شد. آنگاه ویژگی های رئولوژیکی خمیر، توسط دستگاه فارینوگراف و اسکتنسوگراف مورد ارزیابی قرار گرفتند. پس از آن نتایج با استفاده از روش آماری سطح پاسخ با طرح فاکتوریل کامل و توسط نرم افزار spss در سطح معناداری ۹۵ درصد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که با افزایش نسبت نشاسته سیب زمینی و درصد زانتان و آگار، میزان جذب آب آرد، زمان عمل آوری خمیر، پایداری خمیر و عدد کیفیت فارینوگراف افزایش می یابد. با افزایش نسبت نشسته سیب زمینی، انرژی اسکتنسوگرافو قابلیت کشش خمیر، با افزایش صمغ زانتان، افزایش می یابند. در حالیکه عدد نسبت اکستنسوگراف، با افزایش نسبت نشاسته سیب زمینی افزایش و با افزایش صمغ زانتان و آگار، کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.