مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر :
سال انتشار : ۱۳۹۹
تعداد صفحات : ۱۰
پنیر یکی از مهمترین و پرکاربرد ترین محصولات لبنی می باشد. به دلیل حجم بالای مصرف پنیر و همچنین افزایش فناوری های جدید در تولید این محصول، نیازمند بررسی پدیده های مهندسی از جمله پدیده های انتقال در مرحله ی تولید و نگهداری پنیر بسیار حائز اهمیت است. در مقاله حاضر به بررسی پنیر به عنوان یک محصول لبنی و نحوه تولید این محصول پرداخته شده است. سپس دو پدیده انتقال حرارت و انتقال جرم در پنیر مورد بررسی قرار گرفته و مدل سازی شده است. برای این منظور یک سری فرضیات ساده شونده و شرایط مرزی و اولیه استفاده شد و نهایتا معادلات دیفرانسیل پارهای حاصل شده، به روش های مختلف حل شد. با بررسی این پدیده ها و ارتباط دادن آنها با مدل های ریاضی، در بدست آوردن محصولات با کیفیت مشخص که بتوان به صورت دلخواه دما و غظت آن را تعیین نمود بسیار مطلوب و مناسب می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.