بررسی اثرات اجرای طرح نوسازی محله های بافت فرسوده بر حس تعلق به مکان ساکنان (نمونه موردی: مجتمع مسکونی هزار دستگاه نازی آباد منطقه ۱۶ تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اجرای طرح نوسازی محله های بافت فرسوده بر حس تعلق به مکان ساکنان (نمونه موردی: مجتمع مسکونی هزار دستگاه نازی آباد منطقه ۱۶ تهران) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اجرای طرح نوسازی محله های بافت فرسوده بر حس تعلق به مکان ساکنان (نمونه موردی: مجتمع مسکونی هزار دستگاه نازی آباد منطقه ۱۶ تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اجرای طرح نوسازی محله های بافت فرسوده بر حس تعلق به مکان ساکنان (نمونه موردی: مجتمع مسکونی هزار دستگاه نازی آباد منطقه ۱۶ تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اجرای طرح نوسازی محله های بافت فرسوده بر حس تعلق به مکان ساکنان (نمونه موردی: مجتمع مسکونی هزار دستگاه نازی آباد منطقه ۱۶ تهران) :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۲۹

اجرای طرح نوسازی بافت های فرسوده، در سال های اخیر به یکی از مهمترین راهبردها و برنامه های شهرداری تبدیل شده است. این پدیده ضمن داشتن مزایای متعدد، می تواند اثرات منفی بر شاخص های کیفیت زندگی و به ویژه «هویت محله ای» داشته باشد. پژوهشگران در این پژوهش با بررسی اثرات نوسازی بر حس تعلق محله ای می کوشند تا از این منظر، اثرات نوسازی بر حس تعلق ساکنان مجتمع مسکونی هزاردستگاه واقع در منطقه ۱۶ تهران را موردبررسی و تحلیل قرار دهند. پژوهش مبتنی بر روش تحقیق توصیفی – تحلیلی است که در دو مرحله صورت گرفته است؛ در مرحله اول حس تعلق ساکنان سنجیده می شود و در مرحله دوم تأثیرطرح نوسازی بر حس تعلق مورد بررسی قرارمی گیرد و در نهایت فرضیه های پژوهش با استفاده از آزمون t-test تک نمونه ای مورد بررسی و تحلیل قرارگرفته است. داده های موردنیاز با استفاده از ابزار پرسشنامه در میان ۱۱۵ نفر از ساکنان ۶۵ – ۲۵ سال به دست آمده است که به مدت حداقل ۱۰ سال در مجتمع مذکور زندگی کرده اند. یافته های این تحقیق نشان می دهد که در میان شاخص های مطرح شده در پژوهش، عوامل اجتماعی، ادراکی، اقامت طولانی، آرامش و عضویت شاخص های تأثیرگذار در حس تعلق ساکنان هستند و نوسازی برعوامل کالبدی و عضویت تأثیر زیادی داشته است. در مجموع نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که اجرای طرح نوسازی در محله هزار دستگاه تأثیر چندانی در میزان حس تعلق ساکنان این محله نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.