بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۴

امروزه بیماری سلیاک به دلیل عدم تحمل پرولامین غلات به عنوان یک بیماری خود ایمنی در جهان شناخته شده است که تنها راه درمان آن مصرف غذاهای فاقد گلوتن بر پایه غلات می باشد. از آنجا که نان به عنوان مهمترین منبع انرژی و پروتئین در رژیم غذایی مردم نقش بسزایی دارد. بنابراین پژوهشگران صنعت غذا به منظور بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی از ترکیبات پلیمری و هیدروکلوئیدی استفاده می کنند.این پژوهش با هدف بررسی بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژی نان تافتون فاقد گلوتن بر پایه سیب زمینی به عنوان منبع فاقد گلوتن به طور همزمان از صمغ گوار در غلظت (۰، ۰/۵، ۱ و ۱/۵%)، کازئینات سدیم در غلظت (۰، ۰/۵، ۱ و ۱/۵%)، آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در غلظت (۰، ۰/۵، ۱ و ۱/۵%) طی زمان های ۰، ۲، ۴ و ۷ روز نگهداری در دمای اتاق مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش سطوح ترکیبات افزودنی به نان تافتون حاوی پودر سیب زمینی طی زمان نگهداری به طور معنی داری (p>۰/۰۵) سبب کاهش میزان چسبندگی، کشش و سفتی بافت، قابلیت جویدن و میزان شفافیت محصول نهایی شد. بنابراین می توان بیان کرد افزودن مواد مذکور سبب بهبود خصوصیات نان تافتون حاوی پودر سیب زمینی و افزایش میزان بازار پسندی این فرآورده عملگرا، محدودیت در کمیت و کیفیت نهایی و افزایش مدت زمان ماندگاری در فرآورده نهایی می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.