تحلیلی بر وضعیت مناسب سازی مراکز اداری جهت استفاده معلولان و ناتوانان با استفاده از مدل TOPSIS (مطالعه موردی: مناطق ۳ وا شهر اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر وضعیت مناسب سازی مراکز اداری جهت استفاده معلولان و ناتوانان با استفاده از مدل TOPSIS (مطالعه موردی: مناطق ۳ وا شهر اصفهان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر وضعیت مناسب سازی مراکز اداری جهت استفاده معلولان و ناتوانان با استفاده از مدل TOPSIS (مطالعه موردی: مناطق ۳ وا شهر اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر وضعیت مناسب سازی مراکز اداری جهت استفاده معلولان و ناتوانان با استفاده از مدل TOPSIS (مطالعه موردی: مناطق ۳ وا شهر اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر وضعیت مناسب سازی مراکز اداری جهت استفاده معلولان و ناتوانان با استفاده از مدل TOPSIS (مطالعه موردی: مناطق ۳ وا شهر اصفهان) :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۲۶

وقوع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سبب معلولیت عده کثیری از افراد جامعه گردید. علاوه بر آن، جوان بودن جمعیت و رسیدن آنان به سنین کهنسالی نیز افزایش میزان معلولان جامعه را در سالهای آینده در پی خواهد داشت. وجود موانع متعدد معماری در فضاهای شهری سبب شده است که افراد معلول نتوانند به صورت مستقل امور شخصی خود را انجام دهند. از این رهگذر فرد معلول کم کم خود را سربار جامعه تلقی می کند و دچار احساس سرخوردگی و حقارت می شود. با طراحی مناسب فضاهای شهری و مناسب سازی آنها برای استفاده معلولان، علاوه بر اینکه از مشکلات و مسائل این قشر کاسته خواهد شد، زمینه حضور مداوم و فعال آنها را درجامعه فراهیم کرد و به این ترتیب جامعه ای پویا و سالم خواهیم داشت. مناسب سازی فضاهای شهری جهت استفاده معلولان در وهله اول نیازمند گردآوری ضوابط و معیارها و در وهله دوم نیازمند پیاده سازی ضوابط و معیارهاست. از این رو در این پژوهش ابتدا معیارهای موجود در زمینه مناسب سازی مراکز اداری بخش مرکز شهر اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مکان هایی که افراد معلول جهت انجام امور روزمره به آن مراجعه می کنند گردآوری شد و سپس میزان مناسب سازی صورت گرفته در این مراکز مورد ارزیابی قرار گرفت و با استفاده از مدل TOPSIS به اولویت بندی مراکز اداری مورد بررسی از نظر میزان مطلوبیت پرداخته شد. نتایج حاصل از پژوهش بیانگر این است که از بین ۳۱ مرکز اداری مورد بررسی، ۳۰ مورد آنها در حد متوسط به پایین مناسب سازی شده اند که این امر بیانگر وضعیت بسیار نامناسب دسترسی معلولان و ناتوانان به مراکز اداری مرکز شهر اصفهان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.