اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۸

هدف از این پژوهش تعیین اثرات پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر دردوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی بود. تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب طرحکاملا تصادفی به مدت شش هفته با شش تیمار و چهار تکرار (۱۰ قطعه) اختصاص داده شدند که تیمارهایآزمایشی شامل : ۱-جیره شاهد بدون افزودنی پوسته برنج و تفاله چغندر قند ۲- جیره حاوی الیاف نامحلول در دوره رشد (سه درصد پوسته برنج) ۳- جیره حاوی الیاف محلول در دوره پایانی (سه درصد تفاله چغندر قند) ۴ -جیره حاوی الیاف نامحلول در دوره رشد و محلول در پایانی (سه درصد پوسته برنج در دوره رشد : سه درصدتفاله چغندر قند در دوره پایانی) ۵- جیره حاوی الیاف محلول در دوره رشد و نامحلول پایانی (سه درصد تفاله چغندر قند در دوره رشد : سه درصد پوسته برنج در دوره پایانی) ۶- جیره حاوی توام الیاف محلول و نامحلول در دوره ی رشد و پایانی (یک و نیم درصد پوسته برنج و یک نیم درصد تفاله چغندر قند در دورهی رشد و پایانی).نتایج این آزمایش نشان داد که اثر استفاده منابع الیاف محلول و نامحلول در سنین مختلف بر pH دستگاهگوارش و ماده خشک بستر اثر معنی داری داشته است (P<0/05). استفاده از تیمار پنج سبب کاهش معنی داریبر pH سنگدان در سن 24 روزگی و افزایش pH ایلئوم در سن 42 روزگی شد و هم چنین این تیمار توانستهاست ماده خشک بستر را در سن 42 روزگی افزایش دهد (P<0/05). به طور کلی نتایج آزمایش نشان داد کهاستفاده از الیاف محلول (تفاله چغندر قند) و نامحلول (پوسته برنج) سبب بهبود pH دستگاه گوارش و مادهخشک بستر نسبت به تیمار شاهد شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.