بررسی پاسخ رشد جوجه های گوشتی به استفاده از مکمل گوانیدینواستیک اسید در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پاسخ رشد جوجه های گوشتی به استفاده از مکمل گوانیدینواستیک اسید در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پاسخ رشد جوجه های گوشتی به استفاده از مکمل گوانیدینواستیک اسید در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پاسخ رشد جوجه های گوشتی به استفاده از مکمل گوانیدینواستیک اسید در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پاسخ رشد جوجه های گوشتی به استفاده از مکمل گوانیدینواستیک اسید در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۹

به منظور بررسی اثرات مکمل کرآمینو در جیره های غذایی بر پایه کنجاله سویا و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی،۲۸۸ قطعه جوجه یک روزه (راس، (۳۰۸ به ۴ تیمار شامل جیره بر پایه کنجاله سویا، جیره بر پایه کنجاله سویا بعلاوه کرآمینو، جیره بر پایه کنجاله کلزا و جیره بر پایه کنجاله کلزا بعلاوه کرآمینو، به صورت فاکتوریل ۲×۲ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶تکرار و ۱۲ جوجه در هر تکرار تقسیم شدند. صفات عملکردی شامل خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی از سن یک تا ۴۲ روزگی اندازهگیری و ضریب تبدیل غذایی محاسبه شد. داده های آزمایشی با استفاده از برنامه SAS آنالیز واختلاف معنیداری آنها به کمک آزمون توکی مقایسه شد. نتایج نشان داد که استفاده از کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا یه طور معنیداری ضریب تبدیل غذایی را افزایش و وزن بدن را کاهش داد .(P<0/05) استفاده از کرآمینو در جیره جوجه های گوشتی تاثیری بر صفات عملکردی ندارد .(P>۰/۰۵) همچنین در اثر متقابل بین تیمارهای آزمایشی استفاده از کرآمینو در جیره بر پایه کنجاله کلزا منجربه افزایش خوراک مصرفی و افزایش وزن گردید .(P<0/05) نتایج نشان داد که استفاده از کرآمینو در جیره هایغذایی مبتنی بر کنجاله کلزا میتواند منجربه بهبود در برخی از صفات عملکردی نظیر مصرف خوراک شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.