مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۲۴

ذرت سیلو شده یک علوفه پرکاربرد در صنعت گاو شیری است. مدیریت بهینه سیلاژ ذرت سبب بهبود کیفیت سیلوی تهیه شده، اتلاف کمتر مواد مغذی و عملکرد بهتر حیوانات شده و به لحاظ اقتصادی حائز اهمیت است. علوفه ذرت سیلو شده با تامین بخشی ازانرژی، تامین الیاف موثر فیزیکی، تامین الیاف نامحلول در شوینده خنثی و شرکت در تشکیل تله فیبری شکمبه ای، بر تولید و ترکیبات شیر اثر گذار است. برای بهبود کیفیت سیلاژ ذرت نیاز به مدیریت مناسب طی مراحل مختلف شامل ماده خشک مناسب هنگام برداشت، میزان نشاسته، میزان الیاف، قابلیت هضم الیاف، اندازه قطعات مناسب، فراوری دانه ها ( kernel processing )،استفاده از تلقیح میکروبی و افزودنی ها، تراکم مناسب سیلو، مهر و موم کردن مناسب، حفظ شرایط بی هوازی و مدیریت برداشت از سیلو می باشد. برخی از ارقام ذرت نشاسته ( دانه ها ) بیشتری تولید می کنند و قابلیت هضم الیاف آنها بالاتر است. شرایط محیطی و تیمارها طی پرورش گیاه بر کیفیت علوفه موثر هستند. اندازه قطعات علوفه جهت تامین الیاف موثر فیزیکی، کاهش فعالیت جویدن، افزایش مصرف ماده خشک، کاهش انتخابگری، کاهش خطر اسیدوز و افزایش تولیدشیر دارای اهمیت ویژه است. فراوری دانه با افزایش قابلیت هضم نشاسته و افزایش ماده خشک مصرفی، اثر مثبت بر تولید شیر دارد. تلقیح میکروبی مناسب می تواند بازیابی ماده خشک و انرژی سیلو را بهبود دهد. ایجاد تراکم مناسب در سیلو سبب بهبود ثبات هوازی، اتلاف ماده خشک کمتر، ذخیره تناژ بیشتر در ساختمان سیلو و فساد کمتر در سیلو می شود. مهر و موم مناسب، سیلو را طی زمان نگهداری و مصرف از فساد حفظ می کند، فساد و کپک زدگی سبب تولید آفلا توکسین ها و مایکوتوکسین ها در سیلو می شود که بر سلامت حیوان اثر منفی دارد و از طریق شیر و گوشت به انسان منتقل می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.