مروری بر کاربرد کودهای آلی رایج در کشت و تولید برنج سالم و ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد کودهای آلی رایج در کشت و تولید برنج سالم و ارگانیک دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد کودهای آلی رایج در کشت و تولید برنج سالم و ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد کودهای آلی رایج در کشت و تولید برنج سالم و ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد کودهای آلی رایج در کشت و تولید برنج سالم و ارگانیک :

تعداد صفحات : ۲۹

برخیروش های متداول کشاورزی، موفقیت قابل قبولی در استفاده از منابع نداشته و با اتکاء به نهاده های مصنوعی موجب ایجاد سیستم­های زراعی ناپایدار، بروز بحران­های زیست محیطی و اثرات منفی بر سلامت انسان و دام گردیده است. این در حالی ست که ایمنی غذایی و کیفیت محصولات کشاورزی در بسیاری از نقاط جهان، دغدغه اصلی بسیاری از مردم در طبقات متوسط و پردرآمد جوامع به شمار می­رود. زراعت ارگانیک یکی از روش­های به زراعی تولید محصولات کشاورزی است که عدم استفاده از نهاده­های شیمیایی یکی از پارامترهای اساسی آن است. بر طبق آمار فائو سطح زیر کشت برنج در ایران در سال ۲۰۱۶، ۵۵۶۷۸۷ هکتار بود که بخش وسیعی از آن از پتانسیل و استعداد لازم به منظور ترویج روش های کم نهاده و بدون نهاده در تولید محصول سالم- ارگانیک برخوردار است. با توجه به بررسی های صورت گرفته و در راستای کاهش و مصرف متعادل کودهای شیمیایی، کاربرد ۵/۲ تا ۲۰ تن در هکتار کود مرغی، پنج تا ۲۰ تن در هکتار کود گاوی و ۱۰ تا ۴۰ تن در هکتار کود گوسفندی، ۲۰ تن در هکتار کود سبز، پنج تا ۱۰ تن در هکتار کمپوست آزولا، پنج تن در هکتار کمپوست کاه و کلش به تنهایی و یا در تلفیق با کودهای شیمیایی در مزارع برنج توصیه شده است و به نظر می رسد که کاربرد کودهای آلی با بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک، موجب کاهش چشمگیر (۷۰ تا بیش از ۹۰ درصد) مصرف کودهای شیمیایی شده و اثرات مثبت فراوانی را در جهت پایداری تولید برنج به دنبال داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.