اولئوژل و کاربرد آن در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولئوژل و کاربرد آن در مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولئوژل و کاربرد آن در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولئوژل و کاربرد آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولئوژل و کاربرد آن در مواد غذایی :

تعداد صفحات : ۱۰

چربی های اشباع به تولید کالری بیش از میزان مورد نیاز کمک می کنند که به چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ساز در زمینه بیماری های قلبی-عروقی منجر می شود. همچنین اسید چرب ترانس میزان تولید کلسترول را افزایش می دهد . بنابراین ممانعت از مصرف اسیدهای چرب ترانس و به حداقل رساندن مصرف چربی اشباع، راهکاری برای ممانعت از بروز بیماری های قلبی-عروقی می باشد که سرطان و بیماری های قلبی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند. بنابراین یکی از راهکارهای موثر در زمینه کاهش میزان چربی های اشباع و ترانس، ایجاد ساختار و بافت در روغن های مایع می باشد. برای جلوگیری از نشت روغن و تفاوت شدید بافت و دیگر مشکلات ناشی از جایگزینی چربی های اشباع، استفاده از روشی جدید الزامی است تا بتواند چربی های غیراشباع با خواص عملکردی همانند و حتی بهتر از چربی های اشباع را تولید کند. تولید ژل یک روش برای ایجاد ساختار در روغن است که به طور گسترده در دهه گذشته مورد مطالعه قرار گرفته است و ارگانوژلاسیون نامیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.