بررسی خصوصیات کیفی و فرایند تولید هواژل های سلولزی و مبتنی بر نشاسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات کیفی و فرایند تولید هواژل های سلولزی و مبتنی بر نشاسته دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات کیفی و فرایند تولید هواژل های سلولزی و مبتنی بر نشاسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات کیفی و فرایند تولید هواژل های سلولزی و مبتنی بر نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات کیفی و فرایند تولید هواژل های سلولزی و مبتنی بر نشاسته :

تعداد صفحات : ۲۱

در این مقاله خلاصه ای از روشهای تولید، خواص و کاربرد هواژلهای مبتنی بر نشاسته و فیبرهای هواژل سلولزی متخلخل بافرآیند اکستروژن مورد بررسی قرار گرفته است.روشهای متداول ساخت هواژل عبارتند از ژلاتینه شدن نشاسته، بازگرداندن، تبادل حلالها ارگانیک، خشک کردن به روش فوق بحرانی با ۲CO. هواژل مبتنی بر نشاسته بصورت متخلخل بوده و کاربردهای بلقوه زیادی دارد. هواژل سلولزی از سلولزهای میکرو کریستال در یک مایع نمک کلسیم تیوسیانات، که پس از خشک شدن در دمای حدود ۸۰ درجه، ژلی را تشکیل میدهد بدست آمده و بمنظور شکل دهی رشته های سلولزی و مرطوب از اکستروژن دو مارپیچ استفاده شده است. مراحل شستشو و لخته شدن ژل های مرطوب در اتانول نیز به وسیله خشک کننده قوی بحرانی یا ۲co انجام شد و هواژل سلولزی تولید گردید. هواژلهای مبتنی بر نشاسته برای حفاظت و کنترل ترکیبهای زیستی، مصارف زیست پزشکی و مهندسی بافت، به عنوان مواد بسته بندی و عایق و همچنین به عنوان الگوهایی برای تولید مواد کاربردی جدید استفاده میشوند. هواژل سلولزی دارای قابلیت هدایت حرارتی از ۰.۰۴ تا ۰.۰۷ w/mk و نیز ضریب فشرده سازی تا ۱۶.۲MPa میباشد.با افزایش مقدار سلولز مقاومت کششی رشته های هواژل افزایش مییابد. همچنین چگالی هواژل خشک شده و توسط خشک کننده فوق بحرانی (SCD) در حدود ۰.۱۳۷g/cm3 – 0.009 میباشد و مساحت ویژه BET(SSABET) بین ۱۲۰ تا ۲۳۰m2/g است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.