ارزیابی واکنش ژنوتیپ های مختلف کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی و همبستگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی واکنش ژنوتیپ های مختلف کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی و همبستگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی واکنش ژنوتیپ های مختلف کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی و همبستگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی واکنش ژنوتیپ های مختلف کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی و همبستگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی واکنش ژنوتیپ های مختلف کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی و همبستگی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۹

تنش شوری یکی از مهمترین تنشهای غیر زیستی است که موجب کاهش رشد و عملکرد گیاهان میشود. به منظور بررسی واکنش ۱۰ ژنوتیپ کلزا به تنش شوری در مرحله جوانه زنی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامال تصادفی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اجرا شد. در این آزمایش واکنش ۱۰ ژنوتیب کلزا )هایول)G1( 50، اکاپی )G2(، آپشن )G3(، هایول)G4( 309، ظفر )G5(، هایول)G6( 401، آر جی اس)G7( 300، ساریگل )G8(، زرفام )G9( و تراپر ))G10( در پاسخ به تنش شوری شامل سطوح صفر، ۶ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که صفت جوانه زنی در سطح شاهد همبستگی معنیداری با سایر صفات مورد مطالعه نداشت، اما در سطوح ۶ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر درصد جوانهزنی با اکثر صفات مورد بررسی رابطه مثبت و معنیدار داشت. تجزیه به مولفه های اصلی نشان داد که دو مولفه اول و دوم میزان ۹۰/۶۹، ۹۲/۱۱ و ۹۵/۷۵ درصد از واریانس کل را به ترتیب در سطوح شاهد، ۶ و ۱۲ دسیزیمنس بر متر به خود اختصاص دادند. بایپالت حصل از مولفه های اول و دوم نشان داد که صفت نسبت وزن خشک ریشه چه به ساقه چه با ونوتیپهای G7، G8 و G10 رابطه قوی داشت. نمودار بایپالت مربوط به سطح ۶ دسیزیمنس بر متر نشان داد که صفت نسبت ریشه چه به ساقه چه با ژنوتیپ G5 ارتباط بسیار قوی داشت. از سویی دیگر در سطح تنش شوری ۱۲ دسی-زیمنس بر متر صفت نسبت ریشه چه به ساقه چه با ژنوتیپ G8 ارتباط قوی داشت. عالوه بر این ژنوتیپهای G5، G9، G10 و G7 همبستگی قوی با کلیه صفات مورد مطالعه نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.