تاثیر مقدار اوره برای سنتز احتراقی کاتالیست های بر پایه ی Fe3O4، در فرایند شکست کاتالیستی برش باقیمانده خلاء


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مقدار اوره برای سنتز احتراقی کاتالیست های بر پایه ی Fe3O4، در فرایند شکست کاتالیستی برش باقیمانده خلاء دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مقدار اوره برای سنتز احتراقی کاتالیست های بر پایه ی Fe3O4، در فرایند شکست کاتالیستی برش باقیمانده خلاء  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مقدار اوره برای سنتز احتراقی کاتالیست های بر پایه ی Fe3O4، در فرایند شکست کاتالیستی برش باقیمانده خلاء،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مقدار اوره برای سنتز احتراقی کاتالیست های بر پایه ی Fe3O4، در فرایند شکست کاتالیستی برش باقیمانده خلاء :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۶

امروزه با توجه به کاهش منابع نفتی سبک مانند بنزین، گازوئیل و نفت سفید، استفاده از باقیمانده های خلاء و نفت های سنگین به منظور تولید سوخت، اجتناب ناپذیر شده است. شکست کاتالیستی به همراه بخار آب بر روی کاتالیست های بر پایه ی فلزات آهن اکسید مغناطیسی (Fe3O4) یکی از روش های نوین ارتقاء برش های سنگین نفتی، می باشد. کریستال های فلزات اکسید آهن، نوع سنتز و یکنواختی ذرات کاتالیست، بر کیفیت محصولات شکست کاتالیستی تاثیر بالایی دارند. در این مقاله با استفاده از روش سنتز احتراقی و با نسبت های مختلف اوره بر نیترات فلزات، کاتالیست های بر پایه ی اکسید آهن مغناطیسی و با ترکیب درصد جرمی Fe3O4(83)-ZrO2(7.5)-Al2O3(7)-CeO2(2.5) سنتز شدند. تاثیر نسبت های مختلف سوخت (اوره) به نیترات فلزات در سنتز احتراقی برای عملکرد کاتالیستی مورد بررسی قرار گرفت. خصوصیات کاتالیست های سنتز شده با استفاده از تکنیک طیف سنجی پراش پرتو ایکس (XRD)، بررسی شد. عملکرد کاتالیست های سنتز شده، در آزمایش شکست کاتالیستی باقیمانده خلاء در مجاورت بخار آب، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز GC-MS محصولات مایع، نشان داد که با استفاده از کاتالیست Fe-4 (نسبت اوره به نیترات ۱:۴)، بهترین عملکرد در تولید بنزین و دیزل، به ترتیب با درصدهای جرمی ۸/۵ و ۴۵/۴ حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.