بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن :

تعداد صفحات : ۸

کامبوچا، یک نوشیدنی تخمیری غیرلبنی و غیر الکلی میباشد که، توسط همزیستی مخمرها و باکتریها تهیه میشود. این نوشیدنی فواید تغذیه ای بسیار زیادی دارد. در نوشیدنی کامبوچای مورد تحقیق بجای چای سیاه، از برگ به و آویشن استفاده شد. جهت تهیه این کامبوچا، ۱۲ گرم از هر دو برگ به و آویشن در کتری جوشانده و بعد از سرد شدن، مایه کامبوچا به آن اضافه گردید. نوشیدنی های کامبوچا در شرایط استریل به مدت ۷، ۱۴ و ۲۱ روز در دمای آزمایشگاه انکوبیت شدنداین آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گردید. بعد از تخمیر، نمونه ها جهت آنالیز توسط دستگاه HPLC به دانشگاه خوارزمی تهران منتقل شد. نتایج نشان داد، ترکیب شیمیایی موجود در چای کامبوچا بسته به نوع گیاه مورد استفاده (آویشن یا برگ به) متفاوت است. مهم ترین اسیدهایی که در هر دو نوشیدنی کامبوچا تعیین گردید شامل: گلوکورنیک اسید، مالیک اسید، لاکتیک اسید، فولیک اسید، سیتریک اسید، آسکوربیک اسید، اگزالیک اسید بود. مقایسه میانگین دانکن داده های حاصل از نتایج، اختلاف معنی داری را در بین تیمارهای آزمایشی نشان داد. همچنین زمان تخمیر در میزا ن تولید بیشتر ترکیبات آلی، موثر بود. تمام اسیدهای آلی در کامبوچای برگ آویشن در تخمیر۲۱ روزه بیشترین مقدار را داشتند، در حالیکه در کامبوچای برگ به، اکثر اسیدها از جمله گلوکونیک اسید، لاکتیک اسید، تارتاریک اسید، مالیک اسید، آسکوربیک اسید در روز ۱۴ ام تخمیر بیشترین مقدار بدست آمد. در کل میزان تولید اسیدهای آلی در کامبوچای آویشن بیشتر از برگ به بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.