بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز به کمک فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز به کمک فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز به کمک فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز به کمک فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز به کمک فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش :

تعداد صفحات : ۲۴

فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش یکی از پیشرفتهترین روشهای استخراج ترکیبات موثره می باشد که در مقیاس صنعتی و آزمایشگاهی قابلاجراست. هدف از این پژوهش، استخراج عصاره ضایعات پیاز به وسیله فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش با استفاده از روش سطح پاسخ (طرح مرکب مرکزی محوری) به منظور بررسی دو متغیر مستقل زمان (۱۰، ۱۵ و ۲۰ دقیقه) و توان (۳۰۰، ۵۰۰ و ۷۰۰ وات) بر ویژگی های کیفی عصاره مانند بازدهی نهایی استخراج، قدرت آنتیاکسیدانی، میزان ترکیبات فنلی کل، مقدار کوئرستین و نیز بهینه سازی فرایند استخراج استفاده گردید. تیمار بهینه برای استخراج عصاره از ضایعات پیاز، زمان ۲۰ دقیقه و توان ۵۰۰ وات بود که بیشترین بازده استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی شامل میزان ترکیبات پلی فنلی، ۶۷/۴۷ میلی گرم بر کیلوگرم، میزان کوئرستین، ۳۰/۳۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم و نیز حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی به ترتیب شامل توان آنتی اکسیدانی احیای آهن ۳ ظرفیتی (FRAP)، ۵۴۲/۰۹ میکرومول آهن ۲ ظرفیتی بر گرم و میزان به دام اندازی رادیکال آزاد (DPPH)، ۳۷/۶۰ درصد به دست آمد. تمامی غلظت های عصاره ضایعات پیاز دارای فعالیت ضدمیکروبی بودند، اما تاثیر حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره بر علیه میکروارگانیسم های مختلف (کپک آسپرژیلوس نایجر، باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی) یکسان نبود. به طوری که تاثیر آن روی کپک آسپرژیلوس نایجر و باکتری اشرشیاکلی به مراتب بیشتر از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بود. نتایج این تحقیق نشان داد که میان ترکیبات موثره عصاره به دست آمده با این روش و روش استخراج با حلال اختلافات آماری معنی داری وجود دارد (۰/۰۵> P). روش استخراج نفوذ خشک مایکروویو و گرانش، به عنوان یک تکنیک جایگزین سریع و کارآمد در برابر فرایند استخراج با حلال، جهت استخراج عصاره از گیاهان و ضایعات آنها پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.